Кой ще изпълни официалната песен на Световното първенство по футбол в Бразилия?

2014-06-11 11:46:00
Кой ще изпълни официалната песен на Световното първенство по футбол в Бразилия?
Снимка: tvcnews.tv

Официалната песен на Световното първенство по футбол през 2010 година бе песента на Шакира „Waka Waka“ . Според специалистите тя е най-успешната песен за Световно първенство за всички времена.

 

 

Тази година Шакира създаде песен, която се казва „La La La“ и във видеото участват много известни футболисти като Меси, Пике, Неймар, Фабрегас, Абидал, Фалкао, Агуеро и др. В клипа участва и сина на певицата и нейният съпруг футболистът Пике – 16-месечният Милан, който си партнира с огромен слон. Тази година официалната песен на Световното първенство по футбол в Бразилия ще бъде изпълнена от Дженифър Лопес, Питбул и Клаудия Лейте, съобщи ИТАР-ТАСС. Преди началото на мача между националните отбори на Бразилия и Хърватия ще прозвучи парчето „We Are One (“Ole Ola”)“.

 

Първоначално в медиите се появи информация, че Дженифър Лопес няма да успее да пристигне за откриването на Световното заради ангажименти. Певицата обаче отрече тази информация, като съобщи, че винаги е държала да участва и щяла да направи всичко възможно да бъде там.

 

Церемонията по откриването на Световното първенство по футбол ще продължи 25 минути и в нея ще вземат участие 600 танцьори, акробати, хора на кокили и др. Очаква се тя да бъде гледана на стадион „Арена Коринтианс“ от 60 000 души, а пред телевизорите от още над 1 000 000 000 зрители.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия