Крава се мисли за куче, а понякога дори за човек (+ видео)

2014-06-06 15:45:00
Крава се мисли за куче, а понякога дори за човек (+ видео)
Снимка: express.co.uk

Някои животни не разбират какви са всъщност цял живот. Такъв е и случаят с 540-килограмовата крава Милкшейк, която се мисли за куче. Тя била спасена от служителка в калифорнийско ранчо, след като още на двуседмична възраст била отнета от майка й и сложена в тясна клетка от безсърдечен животновъд, пише в. „Daily Expres”.

 

 

Когато теленцето било спасено, то не общувало със себеподобни. От тогава до ден-днешен Милкшейк следва по петите своята спасителка Бет ди Каприо заедно с кучето й Райли. 8-години след нейното спасение, кравата все още не осъзнава какво животно е и забавлява с държанието си персонала на ранчото.

 

"Когато пристигна при нас, Милкшейк не беше общувала с други крави и дори не знаеше какво представлява тревата. Прекарвах много време с нея, така че станах първата й приятелка и тя започна да ме следва навсякъде. Струва ми се, че и до ден днешен Милкшейк не е убедена, че принадлежи към кравешкия род и така и не стана фен на пашата. Като я гледам, си мисля, че според нея търсенето на храна е безсмислено занимание, след като може да изчака да си я получи в купичка. Милкшейк ме следва неотлъчно по петите, подобно на останалите ми кучета, и ме наблюдава, докато се грижа за другите животни в ранчото. Случвало се е да ме последва дори в банята, но се оказа, че се плаши от собственото си отражение. Всички обичат Милкшейк - тя определено е единствена по рода си", разказва Бет ди Каприо.

 

Вижте Милкшейк тук:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия