Как ще изглеждат анимационните герои под рентген (+ снимки)

2014-06-06 14:35:00
Как ще изглеждат анимационните герои под рентген (+ снимки)
Снимка: Michael Paulus

Наскоро направено проучване показва, че любимият герой на малки е големи е Мечо Пух. И има защо – той е един от най-сладките, мили и позитивни приказни герои. Историите за Мечо Пух са положителни и в приказките няма насилие. Приятелите на мечето не стават от пътя, след като са били прегазени и заприличали на палачинка, не се гонят и бият с тиган, нито се стрелят с пушка и т.н. Мъдрите мисли за живота на мечо Пух се използват както от децата, така и от техните родители. Всеки е чувал сентенциите „Колкото повече, толкова повече” и „Ако ти живееш сто години, аз искам да живея сто години без един ден, така че никога да не живея без теб”.

 

 

Най-любимите герои на децата са Мечо Пух, Пипи Дългото Чорапче, Алиса от „Алиса в страната на чудесата”, Емил от Льонеберя, Том Сойер и Червената шапчица.

 

Много малко съвременни деца знаят кой е Том Сойер, но пък са малцина тези, които не са чували за Спайдърмен и Супермен /ако изобщо съществуват такива/. В днешно време децата не вярват, че Червената шапчица може да оживее, ако бъде изядена от кръвожаден вълк, но са сигурни, че магьосниците може да използват магьоснически пръчки, за да възкресяват, преместват предмети и побеждават зли герои. За малчуганите свръхестественото винаги изглежда много по-достъпно и много по-достоверно и това е така заради филмите и анимационните филмчета, които дават по телевизията и кината.

 

Но нека погледнем на анимационните герои от друга гледна точка. Те определено изглеждат изключително нелепо от анатомична гледна точка. Художникът Майкъл Паулус показва как биха изглеждали скелетите им.

 

Вижте някои от най-известните анимационни герои и техните скелети тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия