Как да бъдем ГОТЕНИ [момчета]

2014-05-12 17:30:00
Как да бъдем ГОТЕНИ [момчета]
Снимка: menshealth.co.uk

След като ви запознахме с най-важните правила, с които трябва да се съобразява всяко момиче, за да бъде готЕно е време да осведомим и господата, тъй като нито една готЕна мацка не иска загубеняк, а вие не може да си позволите да излизате с грозни и умни момчета. Ето и вашите правила, които стриктно трябва да спазвате, за да стане част от готЕните:

 

 

1. Не се притеснявай за културата си

 

Едно от първите неща, о които можеш да познаеш готЕните момчета е културата им. Абсолютно задължително е да можеш да псуваш като хамалин, тъй като това показва богатият ти речник. Ако успееш да импровизираш и да включиш повече членове от фамилията печелиш бонус точки и мигом ставаш гоТен батка. Дори и обаче да не успееш, не се притеснявай, винаги можеш да изпъкнеш като се оригнеш или звучно се изпърдиш, това ще покаже мъжеството ти!

 

2. Накарай ваш'те да ти купят кола

 

Няма готЕно момче, което да няма кола. Независимо дали имаш или не годините, за да бъдеш шофьор, настоявай родителите ти да ти купят кола, а ако не успееш с това, то поне ги убеди да ти дават да караш тяхната. Само по този начин ще успееш да привлечеш мацки.

 

3. Единственото, от което може да се интересуваш са жени, коли и пари

 

Да, готЕните момчета са съсредоточени само върху една цел, а именно да имат колкото се може повече от тези три неща. Покажи, че знаеш всяка една кола, за да се издигне сред своите, след това намери начин да се сдобиеш с кинти, за да можеш да спечелиш и мацка, която да возиш в колата си и да харчи парите ти. Ако все още не можеш да си позволиш да изпълниш този план, то не спирай да повтаряш как ще го направиш в бъдеще.

 

4. Бъди агресивен

 

Едно от най-важните неща е да бъдеш мъж, а това може да стане само, когато си агресивен. Задължително се бий поне веднъж в седмицата, за да не си помислят, че си се изнежил и си станал педал. Пали се от най-малките неща и смачкай от бой всеки, който неволно те е докоснал, да не говорим пък бутнал, докато се заминавате. Винаги ходи наперено и бъди надменен.

 

5. Фитнесът е твоят втори дом

 

Задължително ходи във фитнес зала и направи тяло на културист. Знаем, че е трудно затова използвай всякакви средства, включително анаболи. Всичко, които ти казват, че да се зобаш не е полезно и готино, просто ти завиждат, че ще станеш готЕн, а те не могат да си го позволят. Съсредоточи вниманието си единствено върху ръцете и гърба, защото те правят впечатление, всички друго може да пропуснеш.

 

Другата част от статията четете тук:

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
doggy_ivanov
преди 9 години

Комплексари и Селяци батка ;)

papugai
преди 10 години

Някои от коментиращите не са успели да се разпознаят, което може да бъде включено като 6-та точка.6. Присмивай се на другите, без значение, че другите си ТИ.

XxDreamerxX
преди 10 години

Weird....

DownloadVirus
преди 10 години

Просто мъж идеал ..Какво да кажа.. Смях.

DarthLord
преди 10 години

Пред дилема съм. Дали да се разкъсам от бурен смях или да се разплача и да изпадна в депресия в ъгъла на мазето.

EinGutesKind
преди 10 години

Тъжната истина ...

Sc0RcH
преди 10 години

xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия