Класация на най-стилните мъже в света

2014-04-02 13:55:00
Класация на най-стилните мъже в света
Снимка: Reuters

Дейвид Бекъм определено е красив мъж и привлича жените, но с течение на годините нещата се променят. Колкото и да е красив футболистът, колкото и да е стилен, на звездния небосклон има и други известни личности, които заслужават да бъдат определени като красиви и стилни. Тази година с това може да се похвали Джъстин Тимбърлейк. Певецът е на почетното първо място в класацията за най-стилен мъж, предаде в. „Daily Express”.

 

 

Въпреки че Бекъм предостъпи първото място на Тимбърлейк, той все още е по-стилен от други известни холивудски звезди като Брадли Купър, Том Форд, Кание Уест, Райън Гослинг, Джеймс Франко, Фарел Уилямс и Хари Стайлс.

 

Дейвид Бекъм тази година може да не е определено като най-стилният мъж, но със сигурност в близко бъдеще няма да има класация за стил без участието на футболиста. Той може да се оттегли от футбола, но винаги ще демонстрира класна мода.

 

Хората, които са създали класацията, твърдят, че в нея са намерили място само истински посланици на стила, които оказват влияние не само върху почитателите и колегите си, но и върху цялата модна индустрия.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
directioner_forever2
преди 10 години

Поне Хари (мъжа ми) влиза в класацията :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия