Жените предпочитат 10 сантиметра в полза на мъжа

2014-03-11 14:07:00
Жените предпочитат 10 сантиметра в полза на мъжа
Снимка: Dreamstime

На всеки е ясно, че повечето жени си падат по високи мъже. Едно е да те прегърне снажен представител на силния пол, друго е да си в прегръдките на дребен мъж. Жената обича да се чувства сигурна и защитена, а това може да стане, когато е в обятията на по-висок от нея господин.

 

Наскоро стана ясно, че принц Уилям и съпругата му са идеалната двойка, що се отнася до разликата в ръста им, пише в. „Daily Express“. Според повечето дами идеалната разлика е около и малко над 10 сантиметра – принц Уилъм е 190.5 сантиметра, а херцогинята на Кеймбридж Катрин е 178 сантиметра.

 

 

Други идеални двойки са Брад Пит, който е висок 180.3 сантиметра и Анджелина Джоли – 170.1 сантиметра. При Даниъл Крейг и Рейчъл Вайс разликата също е идеална – той е 177.8 сантиметра, а тя 167.7 сантиметра.

 

Въпреки че голяма част от представителките на нежния пол мечтаят за висок мъж, цели 83% от тях са доволни от ръста на половинката си. Само 14% искат мъжът до тях да е по-снажен.

 

Според 7% от дамите идеалната разлика между мъжа и жена в сантиметри е 5. До този идеал се доближават актрисата Кийра Найтли и съпругът й Джеймс Райтън. Според други 7% от представителките на нежния пол идеалната разлика във височината е между 15 и 20 сантиметра. Такава има при Дейвид и Виктория Бекъм. 10% смятат, че идеалният вариант е партньорите да са еднакво високи, като Джейсън Стейтъм и Раузи Хънтингтън – Уайтли, например.

 

Специалистите установили, че разликата във височината между партньорите е по-важна за жените, отколкото за мъжете. Малко са мъжете ,които вземат под внимание този фактор, когато си харесат една жена.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия