Младеж от Нова Зеландия с ново име от 99 знака

2014-03-10 14:14:00
Младеж от Нова Зеландия с ново име от 99 знака
Снимка: Dreamstime

Някои хора имат наистина странни имена. Преди няколко дни мъж от Нова Зеландия сменил името си, като новото му е дълго цели 99 знака, което е с един по-малко от допустимата дължина на име според законите на страната, предаде ДПА.

 

Най-вероятно 22-годишният новозеландец е решил да смени името си, след като загубил бас. Какво е истинското му име, не е известно.

 

На младежа ще му отнема доста време да изписва новото си име на документи. Той вече се казва Фул Метъл Хавък ор Секси Енд Интелиджънт Ден Спок Анд Ол Дъ Сюпърхироус Камбайнд Уит Фростнова (Пълен Метъл Безпорядък По-секси И Интелигентен От  Спок и Всички Супергерои Заедно С Фростнова). В името му има 99 знака, включително и празните пространства.

 

Това не е първият случай с избор на имена от новозеландци, който привлича интереса на медиите. През 2007 година родители се опитаха да кръстят сина си 4Риъл Супермен, но им отказаха, понеже в името има цифра. Тогава те го кръстиха Супермен, но го представяха като 4Риъл Супермен.

 

Наскоро правителството отхвърли други интересни имена като Маджести (Величие), Найт (Рицар), Принсес (Принцеса), 8-цилиндров V-образен двигател и Луцифер.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия