Тийнейджърски хороскоп [част трета]

2014-03-07 14:03:00
Тийнейджърски хороскоп [част трета]
Снимка: Dreamstime

Стрелец


 

Сигурно ще прозвучи песимистично, но през март нещата ще ви се отдават по-трудничко. Първоначалното ви впечатление, с каквото и да се захванете, ще е че няма да ви стигнат силите, за да го довършите до край. Задачите по математика ще ви затрудняват. Уроците, които трябва да разказвате, като история, география – също. И то не защото сте глупави или ви липсва концентрация, а защото много бързо ще ви отегчават всичките тези до болка познати занимания. Желанията ви ще са насочени по-скоро към дейности, изискващи индивидуални умения, свързани със сръчност и въображение. Ще разполагате с достатъчно време, за реализирате поне една от креативните си идеи, да направите пролетни картички, да украсите жилището, в което живеете или да сътворите нови комбинации с дрехите си. Само не унивайте и не се депресирайте. Приемете случващото се през този месец като предизвикателство спрямо талантите ви и непременно ще се почувствате достатъчно уверени в собствените си сили.

 

Козирог


 

Каквито и планове да сте си правили за март, по-добре ги забравете. Най-добре ще е за вас, ако просто следвате хода на събитията. Ако сте имали идеята да направите някакво пътуване с приятелите си, няма да се получи. Може би точно в този момент родителите ще организират екскурзия, на която ще трябва да отидете, независимо от собственото ви желание. Направете го без да се противите, няма да съжалявате, ще е забавно. Ако пък сте имали идеята да използвате почивните дни за развлечения като кино, театър, концент или нещо подобно също няма да се получи. Вероятно през седмицата ще ви изпитат, няма да се представите задоволително и ще се наложи да „залягате” над учебниците, за да подобрите успеха си и да не предизвиквате конфликти у дома. Е, все пак пролетта си е пролет, няма да останете съвсем „на сухо”. Ще има приятни емоции, свързани с „обекта на интереса” ви и изпълнени с достатъчно романтика, за да ви накарат да забравите дребните ежедневни неуспехи.

 

Водолей


 

Онова, което най-много ще ви липсва през март е свободното време. Изведнъж ще се окаже, че всички имат нужда или да си говорят с вас, или да излязат с вас, или да учат уроците си с вас, или нещо друго, незнайно още какво. На всичкото отгоре сигурно у дома често, често ще идват гости, които също ще искат да им обръщате внимание. Учителите прекрасно знаят, че сте неизчерпаем източник на оригинални идеи и ще ви „дърпат” да участвате в буквално всички училищни проекти. Това от една страна е добре – ставате по-популярни, имате възможност да реализирате творческия си потенциал. Би било неприятно обаче, ако се преуморявате, не успявате да се наспите и се натоварвате с прекалено много задачи едновременно, защото ще станете раздразнителни, ще започнете да капризничите в къщи и ще си създадете неприятности с членовете на семейството. Особено ако имате по-малки братя или сестри. Така че е хубаво да помислите, преди да се съгласите да участвате в едно или друго мероприятие. Славата е хубаво нещо, но здравето е безценно.

 

Риби

 

Слънцето все още е във вашия знак и това ви осигурява самочувствие, спокойствие и добро настроение. През този месец ще се справяте по-лесно с всичко. Даже дейностите или учебните предмети, които обикновено ви създават затруднения сега ще са ви по-лесни, накак си нещата ще се подреждат без особени усилия от ваша страна. Достатъчно ще е да си останете точно толкова старателни и прилежни колкото сте. Правете всичко по обичайния си начин, не променяйте режима си. Няма нужда да полагате и някакви особени усилия, за да сбъднете желанията си. С всеки изминат ден ще добивате усещането, че сякаш околните искат същото, което и вие и че осъществяват мечтите ви по един вълшебен начин. Можете да разчитате напълно на приятелите си, но помнете, че и те разчитат на вас. Ако изпаднат в затруднение трябва задължително да се намесите. И в края на месеца – изненада. Някой ще ви разкрие чувствата си, но не само приятелските, а и романтичните.

 

Първата и втората част от статията четете тук и тук:

 

Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия