По света има много красиви и известни жени и повечето от тях са били част от престижни класации, организирани от известни списания, сайтове, компании и т.н. Мартенският брой на мъжкото сп. The Men определено ще бъде изпълнено със сексапил, като на корицата ще бъде красавицата Адриана Лима. Вътре в списанието ще има горещи снимки на най-привлекателните дами за изминалата година. Това са Изабел Гулар, Кандис Суонепол, Роузи Хънтингтън – Уайтли, Ема Хеминг, Шанина Шейк, Ашли Бенсън и Кейт Ъптън.

 

Ако не познавате някои от красавиците, нека ви разкажем повечко за тях, защото те наистина умеят да привличат вниманието на околните, особено на представителите на силния пол.

 

Изабел Гулар е бразилски модел, родена на 23 октомври 1984 година в Сао Пауло, Бразилия. Известна е като един от „Ангелите на Victoria`s Secret“ от 2005 до 2008 година. Гулар е от италиански произход и има четирима братя и една сестра. Красавицата била забелязана от известен коафьор, докато пазарувала с майка си. Получава предложение да стане модел и приема.

 

Роузи Хънтингтън – Уайтли е английски модел, родена на 18 април 1987 година в Девън, Великобритания. Майка й е фитнес инструктор, а баща й търговец на недвижими имоти. Тя е добре позната като рекламно лице на Burberry, ангел на Victoria's Secret и като Кари Спенсър от „Трансформърс 3: Тъмната страна на Луната“.

 

Екзотичната красавица Шанина Шейк е родена на 11 февруари 1991 година в Мелбърн, Австралия, но във вените й тече пакистанска и латвийска кръв. Шанина привлича вниманието към себе си след участието си в модното шоу „Secret Fashion Show“ на Victoria's Secret. През 2012 година красавицата представи пролетната кампания на лейбъла „Victoria`s Secret March 2012 lingerie lookbook“.

 

Чаровницата Ашли Бенсън е родена на 18 декември 1989 година в Калифорния, САЩ. На 4-годишна възраст започна да танцува балет и хип-хоп и пее соло в коледните служби. На 5 години позира за пръв път за танцов каталог, а на 8 става лице на „The Ford Modeling Agency“. Има няколко участия и в музикални клипове. Ашли Бенсън участва в много реклами, но бързо преминава към киното и телевизията. Като дете участва във филми като „Събудих се на 30“, „Коледен Купидон“, „Свръхестествено“, „От местопрестъплението: Маями“ и други. Добива популярност след участието си в хитовия сериал „Малки сладки лъжкини“, където изпълнява ролята на Хана Марин.

 

Кейт Ъптън е родена на 10 юни 1992 година в Сент Джоузеф, Мичиган, но израства в Мелбърн, Флорида. Красавицата добива популярност, след като се снима по бански за Sports Illustrated Swimswuit, но истинската слава идва, след като се появява на кориците на италианския и на американския Vogue. Баща й е един от създаделите на известната марка перални машини Whirlpool. Кейт имаше връзка с танцьора Максим Чмерковский, която приключи в края на миналата година.

 

Адриана Лима е родена на 12 юни 1981 година в Салвадор, Бразилия. Тя е бразилски модел, известен като „Victoria`s Secret Angel“ от 2000 година и рекламно лице за „Maybelline cosmetics“ от 2003 до 2009 година. През 2012 година стана четвъртият най-печеливш модел в класацията на сп. Forbs, според което е спечелила 7.3 милиона долара за една година. Адриана Лима е омъжена за сръбския баскетболист Марко Жарич, с когото имат две дъщери.

 

Вижте красавиците в галерията ни:

Автор: Ралица Солакова