Не искаш да ставаш сутрин рано? Можеш да подкупиш будилника си и да поспиш още

2014-02-21 11:45:00
Не искаш да ставаш сутрин рано? Можеш да подкупиш будилника си и да поспиш още
Снимка: dailymail.co.uk

На повечето хора им е адски трудно да стават сутрин рано и мразят момента, когато чуят алармата. Някои я изключват и стават веднага, други я изключват и се излежават няколко минути, трети пък я “snooze”-ват и си доспиват още 10-15 минутки, а четвърти я ... подкупват.

 

 

Вече има будилник, който приема подкупи под формата на монети и спира алармата си, за да може човек да помързелува още няколко минутки, пише в. „Daily mail“. Неговото наименование е Banclock и се продава на цена от 30 британски лири.

 

Будилникът е под формата на детска касичка и може да бъде подкупван, за да спре да звъни. Трябва само да пуснете в отвора отгоре монета, без значение от номинала й. Така човек, ако пуска монети от четвърт долар, докато се напълни, в края ще има сума на стойност 25 долара.

 

Часовникът Banclock е с ретро дизайн и напомня механичните будилници от 60-те години на 20-ти век. Хубавото при него е, че ви дава възможност да се излежавате още няколко минутки, като в същото време ви стимулира да събирате пари.

 

Будилникът се предлага в 5 свежи цвята и функционира на електричество чрез специално зарядно устройство.

 

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
N1K17Y123
преди 10 години

Поредната малоумщина ! Ще дадеш 30 лири за да спестяваш пари ?! И като те събуди алармата нали трябва да станеш да пребъркаш джобовете за да намериш монети.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия