Ето я най-косматата учителка в света (+ видео)

2014-02-17 14:26:00
Ето я най-косматата учителка в света (+ видео)
Снимка: dailymail.co.uk

Понякога хората могат да бъдат изключително груби и да нанасят сериозни емоционални щети на околните. Доскоро 23-годишната Харнам Каур имаше проблеми с околните. Хората не спирали да й се подиграват заради прекаленото окосмяване, което има, пише в. „Daily mail”. Дълги години тя епилирала лицето си, но наскоро решила да спре да го прави.

 

Каур, която е учителка по професия, има проблеми с окосмяването от 11-годишна. Младата жена страда от поликистозен овариален синдром. При него не се освобождават редовно яйцеклетки и нивата на мъжките хормони са високи. Нарушени са нивата и на други хормони, като инсулина.

 

За да изглежда максимално добре, Каур се епилирала два пъти седмично, а понякога изрусявала космите си. Децата в училище обаче забелязали окосмяването й и постоянно й се подигравали. Това накарало Каур да не иска да излиза от вкъщи и да ходи на училище. Стигнало се дотам, че дори обмисляла да се самоубие.

 

На 16-годишна възраст обаче нещата се променили. Каур приела религията на сигхите, която забранява да се реже косата и космите по тялото. Родителите й били против, защото смятали, че дъщеря им няма да има нормален живот, ако има брада. Тя обаче била на мнение, че човек трябва да бъде такъв, какъвто е.

 

Най-забавно е в училище. Някои от децата я питат какво е това по лицето й, а други откъде има брада. На едните отговаря, че това е костюм за Хелоуин, а на другите, че я е купила от магазина.

 

Родителите й вече се примирили с решението й, но най-голяма подкрепа получава от 18-годишния си брат. Каур не се притеснява, че някои хора я мислят за мъж и си пазарува само женски дрехи, които да подчертават женствеността й. Да, Каур се чувства много добре в кожата си и се чувства по-женствена отвсякога.

 

Вижте Харнам Каур и нейния живот:

 

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Янархия_съм
преди 10 години

Съществува метод, наречен фотоепилация.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия