Близначки се откриха случайно след видео, качено в YouTube

2014-02-13 14:38:00
Близначки се откриха случайно след видео, качено в YouTube
Снимка: dailymail.co.uk

Има най-различни истории, свързани с близначки. Последната такава разказва за сестрите Анаис Бордие и Саманта Фатърман.

 

Двете близначки от Южна Корея, чиито рождени имена са били други, били разделени след раждането им и дадени за осиновяване, пише в. „Daily Telegraph“. Анаис била осиновена от френска двойка и израснала в Париж, докато Саманта била осиновена в Ню Джърси. И двете момичета не знаели, че си имат близначка.

 

 

Когато момичетата пораснали, Анаис започнала работа като дизайнер в Лондон, а Саманта като актриса в Холивуд. Там тя участвала в клип, който бил качен в YouTube. Анаис разглеждала сайта за видеобмен и случайно се натъкнала на него. Тя била потресена от приликата и веднага потърсила координатите на Саманта. Двете жени проверили миналото си и установили, че са осиновени и родени в един и същи ден и в един и същи глад – Пусан. След това си направили ДНК анализ, който доказал със сигурност, че са близначки.

 

След известно време, след като Анаис и Саманта се опознали, установили, че харесват едни и същи неща и като цяло много си приличат по характер. В момента двете жени събират пари, за да заснемат документален филм за живота им. Сумата, която им е нужно, е 80 000 долара.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия