От какво най-много се възбуждат мъжете?

2014-01-29 16:16:00
От какво най-много се възбуждат мъжете?
Снимка: Dreamstime

Мъжете и жените се възбуждат от различни неща. Когато двама души са заедно, те са наясно с това какво харесва партньорът им по време на секс. Въпреки своите различия и предпочитания, като цяло мъжете се възбуждат от едни и същи неща. Вижте кои са те:

 

Секс с господарка – като цяло мъжете обичат да доминират както във връзката, така и по време на секс. Но от време на време имат нужда от разнообразие. Така че не се учудвайте, ако гаджето ви ви помоли да се държите малко по-строго и студено с него по време на секс. Ако това поведение не ви притеснявате, защо не разнообразите малко сексуалния си живот и не създадете удоволствие на любимия си?

 

 

Секс с две жени – за повечето мъже тази мечта си остава просто фантазия. Не са много жените, които са съгласни на тройка, а тези, които биха го направили, не искат да делят гаджето си. Но това не пречи на мъжете да мечтаят и да гледат порно именно с такива сцени, нали?

 

Секс със съблазнителка – тийнейджърите имат навика да гледат порно списания и филми. Често там има именно такива жени – съблазнителки. Не много дами обаче обичат да влизат в тази роля. Но ако вие нямате нищо против да изглеждате провокативно и да съблазните гаджето си – супер!

 

Секс за една вечер – това, което привлича мъжете при секса за една вечер, е че няма нужда да се стараят да бъдат мили, няма да има интриги, нацупени физиономии и т.н. Двама души се харесват, лягат си заедно, забавляват се в леглото и после кой откъде е. Секс без излишно напрежение ... какво по-хубаво от това?

 

Секс с по-възрастна – като цяло мъжете си падат по по-млади жени, но понякога им се иска да опитат нещо различно. Според тях едно е да правиш секс с девственица, друго с момиче, което има малко опит и съвсем различно е да го направиш с жена, която има богат опит в секса. Винаги има какво да се научи и мъжът знае, че ще си прекара добре.

 

Първа целувка – мислите си, че целувките не са нищо особено за мъжете и донякъде сте прави. Това обаче не важи за първата целувка. Представителите на силния пол често си фантазират целувка с жена, която все още не е тяхна и не се знае дали нещата помежду им ще се получат. Това обаче не им пречи да затварят очите си и да си представят каква би била тяхната първа целувка и колко меки са устните й.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия