Кастингите за риалити предаването „Къртицата“ вече минаха. 10 000 се записаха за участие, 3 000 минаха прослушване, 50 души са в полуфиналната листа, а 12 от тях ще видим в шоуто. Отделно ще има и шестима VIP персони. Сред 50-те класирали се са бивш състезател на националния отбор по волейбол, собственичка на ресторант в Германия с хомосексуални ориентация, юристи, дизайнери, зъболекари, оперен певец и др.

 

 

Според психоложката Ани Владимирова и главния редактор на предаването Ники Николов кастингите за втория сезон на „Къртицата“ рязко са се отличавали от всички останали. Те останали изключително доволни от факта, че повечето желаещи да участват в предаването били красиви и подготвени младежи. Също така имало доста хора с висока интелигентност, като най-умния от тях бил с IQ 147, което е много над средното ниво.

 

Повечето от участниците са между 23 и 30-годишна възраст, имат стабилна и престижна работа, изглеждат добре, подготвени са физически и психически и наистина имат желание да станат част от „Къртицата“.

 

Във втория сезон на риалити предаването ще има екстремност във всяко едно отношение – интелектуално, психическо и физическо.

 

Разбира се, и тук ще има известни личности. Те обаче ще се съревновават с участниците, избрани с кастинг, защото повечето от тях имат потенциал бързо да се превърнат в любимци на публиката. VIP персоните искат да участват, защото предаването е различно и предлага микс от физически и интелектуални изпитания, адреналин и нови емоции. Те са готови да се откъснат от ежедневието си, за да опитат нещо ново и различно.

 

Подготовката на риалити предаването „Къртицата“ тече с пълна сила и до седмица ще станат ясни финалните VIP участници и ще бъде готова базата, където ще се провеждат състезанията. Очаква се предаването да започне през пролетта.

Автор: Ралица Солакова