Вашата история е важна!

2014-01-30 18:31:00
Вашата история е важна!
Снимка: sxc.hu

Смятали ли, че вашата история е част от нещо по-мащабно, че всяко ваше действие е част от грандиозен план, за който дори и най-малкият миг е от съществено значение? Смятате ли, че имате нещо, което трябва да споделите на целия свят, защото животът ви е невероятен? Дори и отговорът ви да е чисто, кратко и изчерпателно "не" и ако сте уверени, че всеки, който отговаря положително на нашите въпроси е егоистичен и самовлюбен нарцис, то ние сме готови да ви опровергаем.

 

 

Може би, милиони пъти сте чували, че всеки избор определя невероятното пътуване, наречено живот. Че всеки миг е уникален и си заслужава да бъде споделен, защото той е история, която може да помогне на мнозина да придобият така важният опит, без да има нужда да изпитат неприятното чувство от грешката. Ако все пак не вярвате на тези думи, то ние далеч няма да се предадем, а дори напротив, ще атакуваме с нашето скрито оръжие — иновацията.

 

Да, всички обичат иновациите, те са нещо невероятно, за което всеки се чуди как не се е досетил. Те са онази печеливша смесица от желание, креативност, лична инициатива и въображение. Именното тези качества са накарали Brandon Doman да създаде своята невероятна история, с която ни вдъхнови да ви докажем, че вашата история има значение и е важна.

 

Преди пет години Brandon осъзнава, че животът е нещо невероятно и той поднася различни подаръци за всеки един от нас. Провокиран от любопитството си и желанието да научи с какво се сблъскват в ежедневието си всички останали той стартира своя проект — The Strangers Project. Както може би се досещате от името инициативата и в частност Doman се обръща към напълно непознати с призива да разкажат своята история.

 

Единственото условие, което се поставя на участващите е историята им да бъде истина. Каква точно ще бъда и как ще бъде разказана е въпрос на личен избор и креативност. Допълнителен стимул към всички да бъдат наистина откровени, е, че споделянето е напълно анонимно.

 

Проектът е наистина вдъхновяващ, защото до този момент е събрал над 7000 истории за живота на напълно непознати хора. Според Brandon това да бъдем хора означава да споделяме своите преживявания и да чуваме чуждите, да създаваме връзка помежду им. Вижте видеото, представящо проекта и се замислете, не е ли и вашият живот също толкова важен?


Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Tsukuda_Hiroshi
преди 10 години

Това е една наистина добра идея!!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия