Има вероятност да се появи сериал за Twitter

2013-12-24 12:25:00
Има вероятност да се появи сериал за Twitter
Снимка: Twitter

Когато стане дума за социални мрежи, инстинктивно в главата ни се появяват имената на най-големите такива, а именно Facebook и Twitter. Първата вече получи своята, изключително успешна филмова екранизация, в лицето на филма "Социалната мрежа". Лентата получи няколко номинации за Оскар и стана тотален хит, сред зрителите. Втората обаче за сега разполага само с историята си предадена на хартия.

 

 

Става дума за популярната книга на Ник Билтън „Излюпването на Twitter” („Hatching Twitter”). Четивото моментално стана хит и с е сдоби с множество положителни ревюта. Бестселърът даде повод за не малко слухове, че филмовата екранизация е на път и съвсем скоро ще видим интересната история за една от най-успешните социални мрежи на кино екран.

 

За съжаление тези слухове се оказаха неверни. Филм няма да има. За сметка на това Lionsgate заявиха, че са придобили правата върху книгата и че самият Билтън ще влезе в ролята на сценарист. Продукцията обаче се предвижда да бъде телевизионен сериал, а не игрален филм. Предвид, че напоследък сериалите са далеч по-успешни и интересни, едва ли трябва да съжаляваме за избраното решение.

 

Съдейки по книгата „Излюпването на Twitter”, то сериала най-вероятно ще разкрива детайли около невероятния Twitter и неговата история – от неубедителното и почти ужасно начало до израстването му в световен лидер в социалните мрежи. Най-интересното както винаги, ще бъдат личностните връзките между екипа създал известния сайт и най-вече предателствата и интригите.

 

Какво точно ще видим и ще се реализира ли въобще така продукция предстои да видим.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия