Златка Димитрова спечели голямата награда на Big Brother All Stars 2013

2013-12-17 11:03:00
Златка Димитрова спечели голямата награда на Big Brother All Stars 2013
Снимка: Нова тв

Вчера определено беше доста емоционална вечер за Златка Димитрова. Финалът на Big Brother All Stars ще бъде започнем с доста сълзи и емоции.

 

За голямата награда останаха да се борят петима финалисти – Златка Райкова, Златка Димитрова, Райна, Лео и Денди.

 

Първа си тръгна Златка Райкова. За нея остана петото място и щастието, че се е представила добре по време на престоя си и успя да докаже на зрителите, че се е променила и то в положителна насока.

 

След нея прага на Къщата прекрачи поп-фолк певицата Райна. Бившата любима на Константин е на мнение, че не е събрала достатъчно гласове заради своята искреност и заради това, че не лицемерничи и винаги казва това, което мисли.

 

Ексцентричният участник Денди завърши на почетното трето място. В типично негов стил той заяви, че в българското общество невзрачието празнува триумф.

 

Двамата, които останаха да се борят за голямата награда – автомобил, бяха италианецът Лео и Златка Димитрова. Преди 8 години майсторът на пиците отново бе на финал, но голямата награда грабна Миро, който стана известен със страданието си по хубавата Елена, която го изостави по време на риалити предаването, за да бъде с друг участник – Мъро.

 

Черната Златка влезе поради една-единствена причина в Big Brother. Тя искаше да популяризира каузата си и да помогне да Боби. И в крайна сметка успя. Зрителите решиха да дадат голямата награда на Златка Димитрова, за да може един млад човек да има шанс да води нормален начин на живот. Лео за втори път остана на второ място, като той каза, че това е последното му участие в риалити предаването, но се радва, че и този път е бил част от него. На сцената италианецът обеща, че ще дари част от хонорара си на Боби, който има нужда от сериозна финансова подкрепа.

 

Златка Димитрова прие факта, че е на първо място доста емоционално. Първите няколко минутки плеймейтката не можеше да си поеме дъх от рев, след това се успокои, но сълзите продължаваха да се стичат по лицето й. Златка показа, че е наистина развълнуваха, че българите имат сърца и й дадоха възможността да помогне на Боби.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия