Кои са ерогенните зони на всяка зодия?

2013-11-27 18:30:00
Кои са ерогенните зони на всяка зодия?
Снимка: Dreamstime

Много хора вярват, че подредбата на звездите ни влияе. Зодията е важна, когато искаме да определим черти от характера на някого или да го опознаем. Сега ще ти разкажем за ерогенните зони на всяка зодия за да побъркаш гаджето си от удоволствие.

 

Овен. Представителите на тази зодия са особено чувствителни към ласки на главата и лицето. Обичат да бъдат галени по косата и челото. Може да срешиш гаджето, колкото и да ти звучи невероятно, ще му/ѝ хареса. При жените зоната на ухото е много чувствителна, затова целувайте много.

 

Телецът е чувствителен най-вече по врата. Целувай и докосвай нежно, започни по главата и се спускай към врата. Мъжът телец можеш да възбудиш като леко го одраскаш с нокти по врата и прокараш пръсти надолу. Разбира се, без да му сваляш кожата с маникюра си.

 

Близнаците имат много чувствителни ръце. Жените близнаци обожават да целуват ръцете им, а мъжете близнаци обичат да бъдат целувани по пръстите, също така и леко засмуквани.

 

 

Раците изпитват голямо удоволствие от дълбоки целувки с език и леки захапвания със зъби. Могат да изпитат оргазъм само от това. Обичат нежните ласки, да бъдат галени и целувани. Жените раци имат особено чувствителни гърди.

 

 

Лъвовете обожават да бъдат докосвани по гърба. В банята може да изтъркаш гръбчето на гаджето ти лъвче и това ще се харесва много. Направи масаж на половинката си и вече ще бъде в рая. Целувай нежно по линията на гръбнака, като започнеш от врата и минаваш надолу.

 

Девите реагират най-силно на докосване с език. Леките погалвания с пръсти или незабелязани докосвания по косата, леко прокарване на нокти по тялото – всички тези действия ще предизвикат необикновени усещания у партньора ти.

 

Везните имат най-голяма чувствителност по долната част на гърба и дупето. Насочи се в тази зона, докосвай нежно и леко и твоята Везна ще се побърка от удоволствие.

 

Скорпионите са една от най-сексуалните зодии в зодиака. Тяхната ерогенна зона са половите органи, при тях са изключително чувствителни. Обожават френската любов, обичат да правят и да им правят.

 

Стрелците имат чувствителни бедра. При жените стрелци, ерогенна зона е и главата, обожават да им пипат косата. Мъжете обожават целувки по вътрешната част на бедрата и нежни докосвания.

 

Козирозите имат висока чувствителност на предната част на тялото. Мъжете обичат допира на женските гърди по лицето, устата, гърдите и корема.

 

Водолеите обожават да правят любов изправени. Особено чувствителни са прасците и глезените на краката им. Мъжете водолеи обожават да бъдат докосвани от женските крака именно по тези части.

 

Рибите се радват на топлите места и движението на водата, затова една топла вана ще ги зарадва много. Чувствителни са петите им и обожават нежните масажи по стъпалата и целувките.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия