Ужасните коледни подаръци водят до раздяла

2013-11-22 10:45:00
Ужасните коледни подаръци водят до раздяла
Снимка: Dreamstime

Остават точно 32 дни до коледните празници! И докато някои хора вече се чудят с какви подаръци да зарадват близките си, други ще свършат тази работа, непосредствено преди Коледа. Бъдете внимателни обаче, особено вие, момчета, защо наскоро направено проучване, обхванало 1 700 жени, показва, че близо 50% от дамите са готови да зарежат гаджето си, ако получат ужасен подарък от него.

 

Снимка: Dreamstime

 

Сигурно ви се струва глупаво да зарежеш партньора си заради нещо такова, но представителките на нежния пол определено не са на това мнение, когато получат като коледен подарък подочистачка, бетонобъркачка, кърпички за бърсане на монитори, тенджера и т.н. И въпреки това 5% от тях се преструват, че много са харесали подаръка си, за да не обидят любимия и да не се стигне до излишен скандал на връх Коледа.

 

И докато някои жени получават подаръци, макар и ужасни, има такива, които не намират нищо под елхата. Това са близо 25% от представителките на нежния пол.

 

Затова, момчета и момичета, ако не искате да разочаровате половинката си, вижте кои са най-ужасните коледни подаръци тук и кои са най-желаните такива тук, тук, тук и тук.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия