Какъв сте според цвета, който обичате да носите?

2013-11-21 21:00:00
Какъв сте според цвета, който обичате да носите?
Снимка: sxc.hu

За сега всички се доверявахме на хороскопа си, за да познаем какви сме и какво ни очаква. Оказва се, че не само местоположението на звездите е способно да ви даде информация за това какъв е един човек. Специалисти установили, че има връзка между цвета, с който даден човек обича да се облича и неговия характер. Всичко това би могло да ви бъде наистина полезно ако искате да впечатлете нов човек, с когото те първа се запознавате. Ако искате да създадете илюзията, че сте го познавали цял живот, то просто забележете с какъв цвят се облича и вижте какво съответства на него. Ето и ключа:

 

 

Червено

 

Червеното е цветът на любовта, поради тази причина, колкото и да го отричат, хората, които обичат да се обличат в него са романтици и изключително страстни в любовта. Те са онези фатални жени или мъже, с които знаете, че не трябва да се забърквате, но просто не може да им устоите. Отличават се със склонността си към екстремни спортове и занимания, вдигащи адреналина им.

 

Жълто

 

Хората, носещи жълто са изключително позитивни и слънчеви хора. Те са винаги в добро настроение и са способни да заразят всеки с него. За тях няма непостижими неща и винаги успяват да видят доброто, дори да са поставени в най-ужасната ситуация на света.

 

Синьо

 

Синьото е цветът на онези хора, които впечатляват със своето спокойствие, което излъчват и същевременно са изключително ефективни при решаването, на каквито и да е проблеми. Те се характеризират с изключително голяма лоялност, затова са невероятно добри приятели, готови да жертват себе си в името на най-близките си хора.

 

Зелено

 

Хората, избиращи зеленият цвят са тези, които обичат спокойствието и покоя. Те харесват да се изолират от заобикалящата ги среда и нямат нищо против да бъдат сами. Те са онзи тип успешни хора, които съсредоточават вниманието и усилията си в кариерата, докато загърбват личния живот. Всъщност това е само представата на останалите за тях, в действителност те имат личен живот, просто не чувстват необходимостта да се обвързват.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
stefan311
преди 10 години

аз нося :черни,зелени и сини дрехи

TheBobqk
преди 10 години

Хората наистина ли вярват в подобни глупости?

Tsukuda_Hiroshi
преди 10 години

Ами за черното???


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия