Недостатъците на зодиите или с какво дразниш околните? [част втора]

2013-11-21 10:03:00
Недостатъците на зодиите или с какво дразниш околните? [част втора]
Снимка: Dreamstime

Повечето хора се интересуват от зодии. Някои повече, някои по-малко, но всеки един от нас знае кой е неговият зодиакален знак и кои черти от характера му са повлияни от звездите. Всеки един човек е уникален и винаги има неточности, когато говорим за описание на характера чрез астрологията, но все пак представителите на даден зодиакален знак имат сходни черти.

 

Днес ще ти разкажем какви са пороците на всяка зодия.

 

Скорпион. Според астролозите, това е най-отмъстителната и злопаментна зодия. Ако си се сблъсквал с гнева на скорпиона, знаеш за какво става въпрос. Има голяма доза егоизъм в скорпиона, умът му е много остър, понякога лъже дори без да съзнава. Разсеяни са страшно много, с възрастта се озлобяват и стават тъжни.

 

Стрелец. Това е най-нетактичната зодия. Стрелците приемат това като висша форма на искреност, но не се замислят, че изглежда като липса на всякакъв такт. Трябва да внимават повече къде и какво казват. Любопитни, търсят винаги нещо интересно и забавно и понякога пропускат ценните и значими неща по пътя си. Изключително самолюбиви, с високо самочувствие, те са упорити и неуморни, лошото е, че прахосват времето и потенциала си за неизпълними неща.

 

 

Козирог. Астролозите описват козирозите като работохолици, защото подсъзнателно изпитват страх да не останат бедни. Материалното състояние е много важно за козирога за да се чувства спокоен и в свои води. Трябва да съумеят да обръщат повече внимание на нематериалните неща. Умеят да намират слабите страни на противника и да се възползват от тях. Някои представители на козирозите са хитри, лукави, лицемерни и скъперници, склонни са към пиянство. Понякога са сприхави и злопаметни.

 

Водолей. Имат страх от обвързване, защото смятат, че някои ще им навлезе в личното пространство и ще отнеме свободата им. Много са разсеяни, те са едни от най-разсеяните в зодиака, заедно с близнаците. Лесно се влюбват и често страдат от това, защото са спонтанни и не преценяват човека до себе си. Някои са високомерни и недостъпни.

 

Риби. Те са алкохолиците на зодиака. Ако раците са чревоугодниците, то безспорно рибите обичат да злоупотребяват, но не със сладко, а с алкохол. Рибите са изключително емоционални и са безразлични към каквато и да е разумна дейност. Равнодушни са към всичко, което засяга само околните. Също така са склонни към изневяра и са лековерни. Пълни са с предразсъдъци и това много им пречи. Сприхави, буйни и гневливи, имат афинитет към прахосване на пари.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия