Безплатно метро за спортуващи

2013-11-16 15:42:00
Безплатно метро за спортуващи
Снимка: sxc.hu

Чували ли сте, че спортът е най-голямата и ефективна инвестиция, която може да направите за себе си? И ако си мислите, че имаме предвид само множеството ползи, като добра форма, красив външен вид, здраве и вътрешен комфорт, то жестоко се лъжете. Този път говорим чисто буквално, защото в братска Русия се сдобиха с невероятно устройство, което поощрява спорта.

 

 

Да, правилно чухте, в руското метро се появи умна машинка, която предизвиква пътуващите да спортуват и то по един доста мотивиращ начин. Какво бихте казали, ако имахте възможността да спестявате пари, докато се грижите за себе си. Повечето от вас ще отвърнат, че е невъзможно и няма как да получим две добрини, без да има уловка. Е единствената уловка тук е, че ще трябва да се запотим.

 

Въпросната машина, предизвиква всички пътници да направят 30 клякания и тези, които успеят, биват възнаграждавани с безплатен билет за пътуване. Организатори на прекрасната инициатива са olympic change и именно на тях трябва да благодарим за множеството хора, които дадоха шанс на спорта, виждайки нужната мотивация. Примерът е силно метафоричен, но е достатъчно показателен, че всичко опира до мотивацията, а спортът е изключително полезно занимание, което може да ви спести пари.

 

Повече информация за инициативата може да намерите на този сайт, а ние ви предизвикваме да преброите броя усмивки, които предизвиква умната машина, караща хората да спортуват в това видео:

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
saruhi
преди 10 години

Прекрасно! :]


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия