Влюбената двойка Мила Кунис и Аштън Къчър показаха, че връзката им е наистина сериозна, споделяйки, че обмислят сватба. И то не каквато и да е сватба, а приказно минаване под венчилото, което неминуемо изисква появата на дворец. Доближени на влюбените информират, че двамата искат да си кажат заветното "да" в двореца Кенсингтън в Лондон.

 

 

Идеята се появила, след като двамата прекарали известно време в английската столица - Лондон, тъй като Мила снимаше новия си филм там. След прекрасните няколко дни, които прекарали там и усетили неповторимата историческа и европейска атмосфера, актьорите били силно пленени от Великобритания и решили, че най-доброто място за сключване на любовния им съюз е именно там.

 

Според запознати източници, влияние при избора им оказала и сватбата на Кейт и Уилям. След като я видели, Аштън и Мила мигновено решили, че искат нещо подобно за себе си -скромна церемония, обхващаща само най-близките, разположена на някое красиво историческо място, като дворец. Всичко това в сърцето на Великобритания, създаващо усещането, че те са кралски особи от някоя приказка, е идилията, за която мнозина мечтаят, но малко могат да си позволят.

 

След като обсъдили идеята с близки приятели, стигнали до извода, че мястото на сватбата, което максимално отговаря на изискванията им и е способно да придаде необходимата приказна атмосфера е именно оранжерията на двореца Кенсингтън. Единствената пречка пред звездната двойка за сега е бракът на Къчър с предишната му любима Деми Мур, но пък актьорът очаква скоро да получи развод и да може да сбъдне приказката на Мила.

Автор: ИъН Здравчев