5 промени, които настъпват у хората, след като гледат страшни филми

2013-11-08 15:15:00
5 промени, които настъпват у хората, след като гледат страшни филми
Снимка: outnow.ch

Филмите на ужасите са подходящи за гледане от голяма компания или на кино. Все пак не е особено готино да си сам у дома и да гледаш филм, в който се разказва за сериен убиец, духове, вселяване и т.н. Освен, ако не сте наистина екстремни личности и не обичате да ви е страх. Но внимавайте, защото филмите на ужасите променят хората. Вижте какви промени най-често настъпват у любителите на хорърите:

 

1. Забелязваш всичко – сенки, потрепванията на пердето заради течението у дома, шумът, идващ от съседа и т.н. И все си мислиш, че има нещо гнило и някой те наблюдава.

 

 

2. Ако нощно време се събудиш и чуеш шум, идващ от другата стая, никога няма да отидеш да провериш какво се случва. Даже тайно се надяваш това да са крадци, а не духове или нещо подобно.

 

3. Започваш редовно да тренираш, защото не се знае дали някой ден няма да ти се наложи да се защитаваш от зли духове или да бягаш от тълпа зомбита, като във филма Z-та световна война.

 

4. Наясно си с всички аварийни изходи, където и да отидеш. Първата ти задача, когато се настаниш в някой хотел е да провериш най-близките аварийни изходи. И никога не си съгласен да си в стая №6 или №13.

 

5. Уважаваш, даже се страхуваш от огледала и масички за спиртически сеанси.

 

Ако въпреки тези промени, все още искаш да запълваш свободното си време с филми на ужасите, виж няколко предложения тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
crazyfenka
преди 10 години

Горе - Долу е вярно .. Абе кого залъгвам аз нищо не е вярно ... xD :D ....

hristo99
преди 10 години

Това е нелепо...

SpiritInBlack
преди 10 години

Статиите в този сайт прогресивно затъпяват


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия