Гомес се радва на свободата си, но не определя себе си като "момиче за една нощ"

2013-11-07 11:45:00
Гомес се радва на свободата си, но не определя себе си като
Снимка: teenvogue.com

Преди време една от най-известните светски двойки бе Джъстин Бийбър и Селена Гомес. Двамата решиха да сложат край на взаимоотношенията си и докато Бийбър в момента поддържа имиджа си на лошо момче, Гомес продължава да се държи като добро момиче.

 

Младата дама определено се наслаждава на свободата си и й харесва да бъде необвързана. Наскоро тя направи фотосесия за тийн списанието Teen Vogue, като от снимките ясно си личи, че певицата е щастлива и е в хармония със себе си.

 

 

Селена Гомес определя себе си като безнадеждна романтичка. Всеки път, когато е влюбена, тя е погълната от тази емоция. Певицата е свикнала да се раздава за човека до себе си и е от този тип момичета, които искат да се запознаят с родителите на гаджето си, а не просто да бъдат бройка за вечерта.

 

Както повечето от вас знаят Селена Гомес и Тейлър Суифт са много близки приятелки. Певицата й се възхищава, защото когато Тейлър е била 16-годишна, тя е имала увереността и самочувствието на 25-годишна. Гомес определя себе си като по-затворен човек, който обича да бъде спокоен и да се чувства защитен. Въпреки че е на 21 години, певицата все още живее при родителите си и няма планове скоро да започне да води самостоятелен начин на живот.

 

Много тийнейджърки завиждат на Селена Гомес за перфектното й тяло и смятат, че го има благодарение на здравословно хранене и часове, прекарани във фитнес залата. Истината е, че певицата обожава да яде junk food и го прави редовно. Не си пада по упражненията, затова не ходи на фитнес. За да навакса с движението, Гомес се опитва да прави по-раздвижени концерти. Тя има 13 хореографи в рамките на час и половина и смята, че това е достатъчно, за да поддържа фигурата си.

 

Вижте снимки от последната фотосесия на Селена Гомес тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
gugenceto2
преди 10 години

Открих грешка : бийбър поддържа имиджа си на лошо МОМИЧЕ :l

StringTheoryPractici
преди 10 години

LOL'd @ бийбър поддържа имиджа си на лошо момче


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия