10 костюма, които присъстват на всяко Хелоуин парти

2013-10-31 16:19:00
10 костюма, които присъстват на всяко Хелоуин парти
Снимка: Dreamstime

Днес вечерта се празнува Хелоуин. Въпреки че този празник е католически и се чества основно в САЩ, в последните няколко години той се отбелязва във все повече държави. В България също вече има доста хора, които се маскират и се забавляват по случай Хелоун. Като цяло имате няколко възможности за маскиране, освен ако не вложите своето въображение и не изненадате околните с костюм, който никога не са виждали и никога няма да видят. Ако искате да сте различни и уникални, вижте кои са костюмите, които присъстват на всяко едно Хелоуин парти:

 

1. Вещици – на всяко едно парти по случай Хелоуин има поне няколко вещици. Идеята не е оригинална, но въпреки това е готина. Особено, ако вещиците залагат на своя сексапил, а не се загрозяват допълнително.

 

2. Вампири – благодарение на сагата „Здрач“, този образ определено успя да добие популярност. А и не може да отречем, че е в тон с празника.

 

3. Секси персона – това определено не подхожда на празника Хелоуин, но все пак доста момичета /а и някои момчета/ си избират секси костюмче, с което да провокират въображението на околните.

 

 

4. Известен певец/певица – днес като нищо ще видиш поне няколко Мадони, Джъстин Бийбър-овци, Лейди Гаги, членове на групата One Direction и т.н. Поне днес ще имаш възможност да се докоснеш до някои известни личности. Е, затвори си очите, че не са истински.

 

5. Двойка в комплект – има доста герои, които вървят в комплект – Банана в пижами, Том и Джери, Батман и Жената котка, Адам и Ева и т.н. Кого ще видиш днес, предстои да разбереш.

 

6. Актуален филмов герой – тази година, както вече споменахме, най-популярните филмови герои са Тор и героинята Катнис Евърдийн от „Игрите на глада“.

 

7. Скандална VIP персона – в последно време доста известни личности напомнят за себе си чрез скандални прояви. И това е една от причините някои хора да се вдъхновяват и да се правят на тях на Хелоуин. С коя ли скандална известна личност ще се разминеш довечера?

 

8. Мъж – ексхибиционист – не, той не е точно такъв, но винаги си търси повод да покаже тялото си. Разбира се, то не е отпуснато и грозно, а е стегнато и с плочки. Но въпреки труда му във фитнеса, Хелоуин не е подходящо място за парадиране с мускули.

 

9. Интернет сензация – някои хора са известни с това, че са известни в интернет. Корейският рапър PSY доби популярност, след като изпя хита си Gangnam Style. Въпреки че мина доста време оттогава и звездата му лека-полека заляза, има още доста хора, добили популярност по този начин. И ти ще ги видиш тази вечер.

 

10. Човек, маскиран като себе си – това определено е най-скучният костюм за Хелоуин. Доста е глупаво да отидеш на парти и да не се маскираш. Все пак хората са там, за да се забавляват и за да се покажат по различен начин. Бъди един от тях – маскирай се и се забавлявай!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия