Месечен хороскоп за тийнейджъри [част втора]

2013-11-02 10:00:00
Месечен хороскоп за тийнейджъри [част втора]
Снимка: Dreamstime

Лъв

Снимка: sxc.hu

 

Доброжелателни и щедри, откровени и отговорни, но самонадеяни, егоцентрични, капризни и леко надменни – това сте вие. Подреждате хората, с които общувате в две групи: тези, които ви се възхищават и другите – които не ви обръщат внимание. В училище това е грешна стратегия. Скоро ще разберете, че уж преданите ви фенове най-небрежно и безотговорно ви подвеждат, а другите, от които не сте чули нито една похвална дума с радост ще ви помогнат. Кипите от енергия и много лесно ще се справите с учебния материал. Потърсете начин да участвате в някакви допълнителни занимания, защото в противен случай такъв мързел ще ви налегне, че до Коледа учебник няма да отворите! Може, например, да помогнете на съучениците си, които закъсват с предмет, който на вас ви е любим. И не се опитвайте да командвате целия клас и да налагате правилата си. Ще си навлечете неприятности или още по-лошо - неприятели.

 

Дева

Снимка: Dreamstime


Искате всичко и веднага. Справяте се бързо, работите разумно, учите упорито, последователно и методично. Подхождате практично и спокойно към задълженията си, уроците, правилата и всичко, което ви харесва. Съучениците, които се справят трудно са ви досадни. Не е ли време да предложите помощ, вместо да ги иронизирате? Със сигурност ще си спечелите нови приятели. Между другото и вие ще имате трудности с някои предмети. По-скоро с тези, които изискват аналитично мислене, отколкото с тези, които изискват силна памет. Не разчитайте само на интернет-а за нужната ви информация. Не е изключено да се объркате още повече. Най-ефективно ще се справите, ако потърсите помощ от родителите и учителите. Едва ли има въпрос, на който да не могат да ви отговорят.

 

Везни

Снимка: sxc.hu

 

Едно от най-силните ви желания е да имате много приятели. И понеже сте толкова добри, услужливи, търпеливи и тактични всички ви приемат с радост. Няма тема, по която да не можете да разговаряте или човек, когото да не можете да успокоите с мила дума. Вие сте всеобщите любимци, при това толкова скромни, сдържани и деликатни. Славите се с богато въображение, но и с нерешителност. Учебният материал през този месец ще е много. Няма да ви затрудни съдържанието, лесно ще го усвоите. Ще ви затрудни обема. Ще се изморявате много по-бързо, възможно е да усетите леко напрежение или сънливост. Това е сигнал, с който трябва да се съобразите – имате нужда от достатъчно сън, чист въздух и помощ за научаването на уроците. По-малко време пред монитора, повече време с велосипеда, ролерите или на лека разходка в близкия парк. Поне в топлите дни. По-малко разговори по телефона, повече сън. Особено за онези от вас, които са на училище сутрин. Спете след обед, лягайте рано вечер, не се захващайте с няколко неща едновременно. Оставете забавленията само за почивните дни. Пазете си силите.

 

Скорпион

Снимка: sxc.hu

 

Сдържани и упорити, решителни, целеустремени, но нетърпеливи. Ако нещо не се случва според очакванията ви сте способни така да се ядосате, че чак до сълзи да стигне работата. За вас няма съвети как да учите – вие и три учебника едновременно да отворите, ще се ориентирате „къде, какво, що” и ще запомните много бързо написаното там. Стига да са ви интересни. Проблемът е, когато не са. Щом решите, че нещо ви е скучно и еклерова торта да ви предложат пак няма да го учите. Опитайте се да приемете някои факти такива, каквито са. В училище не всичко е занимателно, обаче за да стигнете до някакъв етап на развитие е задължително да преминете през всички предишни. С други думи казано: преди да станете на 20 години трябва да сте станали на 11, 12, 13 и т.н. Колкото и да бързате, няма как да изпреварите времето, нали? И за това го използвайте. Помислете с какво искате да се занимавате в свободното време, започнете го и не го оставяйте по средата. Успехът ви е гарантиран.

 

Първата и третата част от хороскопа четете тук и тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Blue_Boy
преди 10 години

Аз съм лъв, ама само 1-2 изречения са вярни. ;)

wish.it
преди 10 години

Аз съм везни и това, което пише е горе-долу съвпада.

vali97
преди 10 години

Къде са другите ?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия