Lady GaGa и Мъпетите отново на една сцена

2013-10-17 10:46:00
Lady GaGa и Мъпетите отново на една сцена
Снимка: Reuters

Ексцентричната певица Lady GaGa е решила отново да работи заедно с Мъпетите. Тя ще заснеме в тяхната компания коледно шоу за телевизията ABC, съобщи E! Online. То вече е заснето в Лос Анджелис и ще бъде излъчено през декември.

 

Преди 2 години GaGa участва заедно с Кърмит и компания в специална програма за Деня на благодарността, която се излъчи по същата телевизия.

 

 

Гореспоменатите две програми не са единствените съвместни изяви на Lady GaGa и Мъпетите. През 2011 година певицата изпълни камео роля в едноименния филм, но по-късно режисьорите изрязаха сцената с нейното участие.

 

През 2009 година пък придружител на GaGa на видеомузикалните награди на MTV бе жабокът Кърмит. Година по-късно дизайнери от работилницата на Джим Хенсън помогнаха на певицата за създаването на някои от сценичните й тоалети за турнето й „The Monster Ball“.

 

Повечето хора помнят скандалния тоалет на ексцентричната певица – роклята от кожи. Малцина са обаче тези, които знаят, че Lady GaGa се появи по телевизията с тоалет от плюшени играчки Кърмит в знак на протест срещу носенето на животински кожи.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия