Винаги са казвали, че бразилците са особено сексуални и само с погледа си излъчват секс. Явно има нещо вярно, предвид трагичната случка в бразилския град Рубиято. Именно там 16-годишно момче починало, след като според слуховете маструбирало цели 42 пъти, без да спре. Как точно е изчислен броят, така и не можахме да разберем.

 

Макар да не изключваме да съществува медицински начин, чрез който заинтересованите лица да разберат броя, по-скоро смятаме, че въпросната цифра е избрана заради респектиращия и вид.

 

 

Въпросното момче започнало да се самозадоволява към 00:00 часа и прекарало цялата нощ в онаниране без да спре, информират от сайта Banoosh.com.

 

Майката на загиналия споделила пред местен вестник, че планирала да заведе сина си на лекар, тъй като знаела за маниакалните му действия, за съжаление обаче, така и не го направила. Освен майката и съучениците знаели за манията на младежа, защото той неведнъж им бил предлагал да монтират камера в стаята му и да гледат как се самозадоволява.

 

При пристигането си на инцидента, полицията открила огромно количество порнографски материали, изразяващи се в списания и видеоклипове, качени на компютъра му.

 

Има предположения, че момчето е било психично болно, защото изпитвало необяснимо силно сексуално привличане към всякакъв тип момичета и жени, независимо от възрастта, фигурата, цвета на кожата и т.н.

Автор: ИъН Здравчев