Николета Лозанова и Венета Райкова на война!

2013-10-14 12:30:00
Николета Лозанова и Венета Райкова на война!
Снимка: Булфото

Интрига между две красиви жени винаги има. Този път става въпрос за Николета Лозанова и Венета Райкова, които вече водят задочна война в ефир и социалните мрежи. Повечето от вас сигурно не знаят, но от скоро двете водят светски рубрики в един часови пояс по Нова ТВ и TV7.

 

Предаването на Николета Лозанова е с нейните инициали и се казва „Поверително от NL“. Въпреки името и ударната реклама, то понесе изключително тежък удар и бе с двойно по-ниска гледаемост от добре познатото ни „Горещо“ с Венета Райкова.

 

 

Николета Лозанова явно смята, че цяла България се интересува от личния й живот и семейните й драми ще й помогнат да вдигне рейтинга на предаването. В първия епизод тя се изповяда и говори за проблемите си с Валери Божинов, а във вторият самият футболист бе на гости, като сподели най-съкровените си спомени и тайни не с кого да е, а с един от най-близките приятели на плеймейтката – Азис.

 

Божинов се разплака, когато започна да говори за спомените си с Николета Лозанова. Той сподели, че е много разочарован от факта, че в България има много завистливи хора, които само си бутат носа в личния живот на околните.

 

Докато Николета Лозанова даваше възможност на мъжа си да се изяви в ефир, Венета Райкова водеше интересен разговор с Антония Петрова. Блондинката няколко пъти благодари на колегите си, които са подготвили предаването й.

 

След като плеймейтката осъзна, че нейното предаване трудно ще бъде по-гледано от това на Венета, тя реши да се заяде на тема красота. Николета Лозанова завърши с думите „Вие гледахте „Поверително с NL“ с най-красивата водеща в тези часове на вечерта!“.

 

Май Лозанова обича скандалите. Преди тя се караше публично с Алисия, сега явно е ред на Венета Райкова.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия