Сексът не е най-важното нещо на света ...

2013-10-07 15:30:00
Сексът не е най-важното нещо на света ...
Снимка: Dreamstime

Замисля ли сте се кое е най-любимото ви нещо на света? Сутрешното кафе, шоколадът, спането до късно на обяд, сексът или нещо друго? Сигурно ще ви се стори странно, но наскоро стана ясно, че повечето хора предпочитат кафето пред алкохола и плътските удоволствия, пише в. „Mirror“.

 

 

78% от участниците в анкетата са готови да се откажат от спиртните напитки, секса и социалните мрежи за 1 година. Те обаче не могат да си представят живота без кафе. 53% от представителите на силния пол предпочитат да изпият едно кафе, вместо да правят секс, а 51% са на мнение, че биха изкарали по-дълго време без секс, отколкото без любимата си гореща напитка.

 

При наличието на хубаво кафе, 71% от участниците в анкетата са склонни да нощуват в хотел, в който няма телевизор или интернет в стаята. Причината хората да са така привързани към кафето е, че според тях то е перфектно за разсънване.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
papugai
преди 10 години

Явно анкетираните са пълни ***, защото искат да се разсънват на място, където няма тв, нет, а и нищо за правене.Тия мъже освен да се гримират по цял ден, не знам.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия