Мишел Родригес сподели, че е бисексуална

2013-10-03 11:18:00
Мишел Родригес сподели, че е бисексуална
Снимка: Reuters

Актрисата Мишел Родригес, добила популярност с ролята си в хитовата поредица „Бързи и яростни“, определено привлича погледите както на мъжете, така и на жените. Интересен е фактът, че тя също се заглежда по представителки на нежния пол. Наскоро актрисата сподели, че си ляга както с мъже, така и с жени, съобщи FemaleFirst.

 

Атрактивната красавица, която е била интимна с Вин Дизел и Оливие Мартинес, никога не се е появявала с мъж по червения килим и това е било повод доста хора да коментират нейната сексуалност. Фактът, че не е имала сериозна връзка с мъж и често се превъплъщава в ролята на „мъжко момиче“, кара околните да си мислят, че предпочита компанията на жените. Истината е, че Мишел Родгригес има интерес и към двата пола. Според актрисата мъжете са интересни, но и жените не са за изпускане. Родригес не може да си хване сериозно гадже, защото си пада по мъжкари, а е заобиколена предимно от метросексуални личности.

 

Снимка: Reuters

 

Мишел Родригес е родена на 12 юли 1978 година в Бекстър Каунти, Тексас. Най-известните й роли са във филмите „Бързи и яростни“, „Заразно зло“, „Аватар“, както и в сериала „Изгубени“.

 

Първата й роля е през 2000 година във филма „Боксьорката“. На Родригес й били нужни 5 месеца усилени тренировки, за да успее да се справи с конкурентките за ролята. След това се превъплътила в няколко добри роли и добила популярност. Мишел Родригес се изявява и като писател и продуцент.

 

Както вече споменахме, актрисата има интересен личен живот. През 2001 година има връзка с колегата си Вин Дизел. През 2003 година бе в прегръдките на Оливие Мартинес, а три години по-късно се радваше на любовта си с Колин Фарел. Междувременно явно се е радвала и на компанията на красиви жени, но това не е станало обществено достояние.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия