4 поучителни реклами, които ще ви разсмеят

2013-09-29 12:30:00
4 поучителни реклами, които ще ви разсмеят
Снимка: Dreamstime

Ежедневно биваме облъчвани с десетки досадни реклами, заливащи българския ефир и отчаяно опитващи се да ни накарат да си закупим определена стока. Има обаче и реклами, в които има нещо специфично, което ни грабва и дори и да не ни накарат да употребим стоката, предлагана ни от екрана, поне предизвиква приятни емоции и изпраща послания. Подбрали сме ви 4 реклами, които ще ви разсмеят и същевременно ще извлечете поука от тях.

 

Започваме със серията реклами на Икеа, които солидарно подават ръка на майките в борбата им с неподредените стаи. Ако винаги сте се чудили защо майка ви постоянно ви приканва да чистите и подреждате стаята си, то Икеа има отговор за вас, разкриващ ви колко неподозирано опасен може да бъде безпорядъкът.

 

 

Случайно или не и втората реклама ще помогне на родителите, този път в сексуалното образование. Сексът е нещо много приятно и далеч не го забраняваме, но винаги използвайте безопасни средства, за да не попаднете в неприятната ситуация на мъжа от рекламата.

 

P.S. - Нямаме нищо против децата!

 

 

И след като нахранихме българските реклами, честно е да представим и добри примери за такива. Природата и нейните обитатели са изключително важни, това е осъзнал и екипът, създал рекламата на Глобул, запознаваща ни с новите видове. Забавният поглед е добър начин да присъединиш хора към еко кауза, пример за това и рекламата по-долу.

 

 

Решихме да завършим класацията с една реклама, показваща опасността от тютюнопушенето и по-точно как то убива в буквалния смисъл на думата. Комичната ситуация е просто въпрос на късмет, но здравословните проблеми от пушенето са ви сигурно гарантирани, така че спрете вредния навик, докато все още имате време!

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия