Бисерите на учителите

2016-10-08 14:45:00
Бисерите на учителите
Снимка: Dreamstime

Учениците постоянно са под зорките очи на учителите, които не пропускат възможност да споделят техните бисери. Време е и ние да отвърнем на удара със забавната класация, поместваща изцепките на родните просветители.

 

На 6-о място е епичният разговор между ученик и учител, който разбива авторитарния родителски стил на общуване, а именно: Ученик: Госпожо ... Учител: Няма госпожо ....Аз като говоря, ти няма да мълчиш!

 

На 5-о място е невероятната хрумка на роден учител, който въвежда нов начин на подчертаване. Какъв е поводът, историята мълчи, но да се надяваме, че иронията има място в изказването: „Подчертайте го с кръгче!”.

 

На 4-о място се нарежда учителка, похвалила се с опита си с американци: "Ако знаете колко американци са минали през мен ...!".

 

На 3-о място е бисерът е учител по биология, който успя да ни разсмее с научната истина: "В пакетираните храни ... в самите пакетчета има полови хормони, затова жените стават като мъжете ....".

 

Вицешампионът, заслужено спечелил 2-о място, е госпожата по география, която впечатлява със своята визионерска футуристична представа за способностите на температурата с изказването си: „Поради разликата в температурата прозорците се изпаряват”.

 

И дългоочакваното 1-о място принадлежи на една често срещана ситуация в родните класни стаи, но завършека и е епично двусмислен, което прави случката брутално комична: В час по химия учителят обяснява важен урок. Някъде от задните чинове се чува щракане на химикалка.Учителят затихва, следва едноминутно мълчание, което е прекъснато от него с думите: - Кой чука? Ей сега ще ви изчукам всичките!

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
emotion___CS
преди 10 години

Ето един бисер от госпожата по география. Влиза в стаята и вижда, че децата започват да си вадят учебниците след 2-рия звънец.-"Деца, щом вляза във стаята трябва вече да сте готови. Ако вече съм тук не трябва да ви чакам да се вкарвате и изкарвате."

wish.it
преди 10 години

Като го четеш не е смешно, но съм сигурна, че тези, които са го преживяли много са се смели.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия