Вижте първите съквартиранти, прекрачили Къщата на VIP Brother 2013

2013-09-16 11:39:00
Вижте първите съквартиранти, прекрачили Къщата на VIP Brother 2013
Снимка: vipbrother.bg

Вчера първите VIP съквартиранти прекрачиха прага на луксозната къща, в която ще прекарат следващите няколко седмици. Очаква се днес да влезе втората група, както и победителят от Стъклената къща.

 

Известната социоложка Мира Радева и съпругът й Иво бяха първите, които влязоха в Къщата на VIP Brother. Двамата решиха да участват заедно, защото за 7 години никога не са се разделяли повече от няколко дни.

 

 

След тях в Къщата влезе скандалният рапър Мишо Шамара. В последно време той е известен не с песните си, а с това, че е върл противник на Бойко Борисов и ходи редовно на протестите в подкрепа на Пламен Орешарски. Дали ще има сериозни скандали между него и Мира Радева, предстои да видим.

 

 

Третият прекрачил прага на VIP Къщата на риалити предаването е Пламен Медаров. Първоначално той се представи като успял бизнесмен, живеещ в Нова Зеландия. Твърдеше, че се познава с Кайли Миноуг и са много добри приятели. Няколко минути по-късно стана ясно, че цялата тази информация е една добре скалъпена лъжа. Всъщност Пламен е марионетка на зрителите на VIP Brother, който ще трябва да изпълнява техните мисии. Той вече имаше няколко, възложените от Big Brother, които изпълни успешно.

 

 

Павел Чернев също прекрачи прага на Къщата на VIP Brother. Националистът, който има нетърпимост към ромите, определено ще покаже характера си по време на риалити предаването. 

 

 

Най-вероятно Павел Чернев ще има сериозни проблеми с друг участник в предаването – сина на цар Киро, принц Ангел.



 

И в този сезон има представител на поп-фолк музиката. Зрителите определено са доволни, че в Къщата е и Лияна, която привлича вниманието със своето красиво лице и тяло. Певицата се оплака във визитката си, че всички я смятат за вещица и се държат зле с нея.

 

 

В Къщата има още един красив съквартирант, но този път от мъжки пол. Става въпрос за печелилият короната Мистър България Мариян Кюрпанов.


 

Повечето зрителите определено се изненадаха, когато видяха, че във VIP Brother 2013 ще вземе участие и златното ни момиче Станка Златева. Многократната световна шампионка по борба е решила да влезе в Къщата, защото обича предизвикателствата.

 

 

Останалите VIP съквартиранти, които ще прекрачат прага на Къщата на VIP Brother, ще станат ясни днес. След броени часове в Къщата ще влезе и самата Парис Хилтън, която е гост-участник за няколко дни.

 

Снимки: vipbrother.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия