Кои известни личности хората биха искали да "съживят"?

2013-09-04 11:46:00
Кои известни личности хората биха искали да
Снимка: Dreamstime

Когато човек си отиде от този свят, той оставя доста хора, които скърбят за него. При тези, които не са известни, става въпрос за приятели и познати. За известните личности обаче често скърбят и хора, които никога не са ги виждали на живо.

 

Кои известни личности хората искат да „съживят“?

 

Специалистите направили анкета сред жителите на Америка. Интересен е фактът, че американците искат най-много да видят жива принцеса Даяна, предаде Reuters. На второ място се нарежда създателят на Apple Стив Джобс, а третото място си го делят певците Уитни Хюстън и Майкъл Джексън.

 

 

От анкетираните 35% са гласували, че искат принцеса Даяна да е отново сред живите, 14% са дали гласовете си за Стив Джобс и 11% искат съживяването на Уитни Хюстън и Краля на поп музиката.

 

Има хора, които трудно понасят мисълта, че един ден ще трябва да се разделят с любимите си хора. Поради тази причина 70% от анкетираните мъже споделили, че предпочитат да умрат преди съпругите си. При жените този процент е 46.

 

За какво си готов да умреш?

 

Има хора, които не биха умрели доброволно за нищо на света, но има и такива, които смятат, че понякога си заслужава човек да умре заради някого/нещо. 55% от участниците в анкетата споделили, че са готови да дадат живота си за децата, 12% за съпрузите си, 10% за родителите и 5% за родината.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
MimsSun
преди 10 години

До Kitty Bloom:

Kitty Bloom
преди 10 години

Аз искам Фреди Меркюри! Един наистина невероятен музикант!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия