Месечен хороскоп за тийнейджъри

2013-09-01 11:01:00
Месечен хороскоп за тийнейджъри
Снимки: Dreamstime

Стрелец

 

Интересни събития можете да очаквате през септември и най-странното е, че почти винаги ще се развиват във ваша полза. Даже когато ви изглежда, че нещо не е наред или че може да си изпатите изведнъж нещата ще се обръщат като в екшън-филм. Единствената връзка, която може да ви дойде на ум е личното ви настроение. Успеете ли да запазите добро и оптимистично настроение през целия месец бъдете сигурни, че каквото и да си намислите ще стане. Може и да не е изцяло, но поне част от желанията ви ще се случат. Ако ви се ще да имате нови приятелства, ще се запознаете с различни хора. Ако ви се ще да измрънкате от родителите си някакъв подарък ще успеете да им завъртите главите и да ви го купят. Ако не го купят веднага, то поне ще ви дадат някакво първоначално спонсорство с уговорката, че като започне учебната година и като се представите добре на входящите нива, няма начин да не получите каквото сте си поискали. Ако решите, че ви се ходи на разни интересни места като ани-венчъра или друго подобно, то непременно ще се намерят приятели, които да ви съпроводят и да си споделят с вас впечатленията. Всичко до тук звучи много добре, нали? И така ще е, защото доброто настроение е източник и на усмивка, и на самочувствие и на шестици в училище. А то училището – ей го на`, чука на вратата! И също ще донесе цял чувал нови емоции, интересни преживявания и разни ентусиасти, които тайничко ще ви наблюдават и ще правят всичко възможно, за да ги забележите. Ще има и такива, които моментално ще забележите и ще правите всичко възможно, за да ги впечатлите. Интересна ситуация – кой ли ще спечели от нея?

 

Козирог

Да не ви пука, ако септември започне с някакви неприятности. Едва ли ще са фатални и разбиващи сърцето, но не е изключено да ви развалят настроението за известно време в началото на месеца. Кой ще ви ги причини ли? Ами има няколко варианта. Единият е по-големи от вас тийн-ове, които се дуят и се правят на важни. Заяждат се, налитат набой, имат се за велики. А вие хич не ги обичате такива, освен това прекрасно знаете, че с агресия до никъде няма да стигнете. Усетите ли, че натам отива работата изобщо не се замесвайте. Намерете си начин и причина да изчезнете от „бойното поле”. Между другото, ще е полезно да споделите тези тревоги. Може с родителите, с по-големите си братя или сестри или с друг приятел, на когото вярвате. Има начин да се оправят нещата – не може всеки тарикат, на когото му хрумне, да започне да ви трови живота, нали. И след като обсъдихме неприятните емоции да преминем към приятните, а те определено ще са повече. Новата учебна година ще бъде пълна с изненади. Нищо в училище няма да е същото, а ако сте в ново училище – нищо няма да е каквото очаквате. Не се настройвайте нито срещу новите съученици, нито срещу учителите. Не бързайте, постепенно ще се убедите, че опасенията ви са безпочвени.

 

Водолей

 

Ако през миналия месец или през миналата учебна година сте се чувствали самотни, неразбрани или без приятели, то смятайте си, че това усещане е вече в миналото ви. Няма значение дали сте в ново училище или в старото, дали сега започвате или през тази година ще завършвате. Още през септември ще се сдобиете с цяла банда нови приятели. При това те няма да обръщат внимание на бележките ви в училище, на външния вид или на това дали сте облечени в маркови дрехи или не. Нищо подобно! Ще ги привличат само и единствено интересните ви идеи и умението да казвате нещата ясно и разбираемо. Усмихвайте се, радвайте се, на вас ви допада да сте в компания. И в общата радост си имайте едно на ум – не обещавайте неща, които не зависят единствено и само от вас и може да не успеете да изпълните. Защото както сте се сдобили бързо, ненадейно и приятно с новата компания така ще я изгубите и ще си останете сам-сами. Това се отнасяше до новите ви познанства. Що се отнася до старите и изпитани приятели, те ще са си пак стари и изпитани. Що се отнася до съучениците, които непрекъснато ви врънкат да преписват от вас – те пак ще ви врънкат. Няма да е лошо да се стегнете, да съберете сили и веднъж за винаги да им откажете. Стига са ви използвали. А ако сте в нов клас – не им позволявайте да започнат да ви използват. От къде на къде ще си вадят оценките на ваш гръб. Я у лево! След това някой ще вземе да реши, че са по-умни от вас и да ги бута напред... не е гот.

 

Риби

 


Вашият живот в собственото ви съзнание като че се разделя на две части – до започването на учебната година и след това. Все едно е дали сте в ново училище или в старото – винаги ви е притеснено и очаквате събитията с някакъв трепет, приличащ по-скоро на страх. В интерес на истината, няма от какво да се безпокоите. Ако все още сте в старото си училище – там всичко е ясно. Вие си знаете с кого се разбирате и с кого не, кой ви обича и кого обичате вие, кой се опитва да ви тормози, защото сте добрички и кой ви защитава, защото знае колко много сте добрички, кой учител ще ви окуражи и кой изобщо няма да забележи старанието ви. Та, като си знаете няма защо да се тревожите, нали? Ако, обаче, сте в ново училище, то трябва да знаете, че сте в групата на щастливците. Буквално всички погледи ще са насочени към вас и веднага ще спечелите куп симпатии. Не само симпатии. Някои от почитателите ви може да станат и настъпателни в желанието си да спечелят вниманието и благоразположението ви. Ама вие не се смущавайте. Ако на всеки опит да ви подарят химикалче или да ви препишат програмата се изчервявате до къде ще стигнем? Заслужава си да отдадем дължимото внимание и на периода от време преди началото на учебната година. Ще бъде един от най-добрите ви периоди и достоен край на свободното лято. Много е вероятно да направите интересен излет или кратка екскурзия, изпълнено с вълнуващи емоции.

 

Снимки: Dreamstime

 

За останалите зодии прочетете тук и тук:

 

Тийнейджърският хороскоп е изготвен от Петя Георгиева

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия