Селена Гомес е хвърлила око на Джордж Клуни?

2013-08-27 14:31:00
Селена Гомес е хвърлила око на Джордж Клуни?
Снимка: Reuters

Селена Гомес явно има афинитет към по-възрастните мъже. След като се раздели с Джъстин Бийбър тя известно време имаше интерес към звездата от „Пърси Джаксън“ Логан Лерман. Но явно чувствата й към него са се изпарили бързо и в момента сърцето й бие за друг.

 

 

Наскоро стана ясно, че Селена Гомес има интерес към свой колега. Не става дума за кого да е, а за 52-годишния Джордж Клуни, съобщи ContactMusic.

 

Въпреки новото й увлечение, явно старата любов ражда не хваща. Актрисата бе забелязана да се прегръща с Джъстин Бийбър, въпреки че майка й е против да поддържат взаимоотношения. Според нея любимецът на тийнейджърите е „лош човек“, който със скандалното си поведение може да накърни имиджа на Селена Гомес и този на семейството им, включително и на най-новото попълнение в него – родената през юни сестричка на актрисата.

 

Но кое е по-добре – Селена Гомес да бъде с мъж, който може да й бъде баща или с момче, което прави всичко възможно, за да стане известно?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
wish.it
преди 10 години

На въпроса: нито едното!!

FunkyPie
преди 10 години

тая па ква е забавна

shusha
преди 10 години

Пхахахаклюкарските списания не успяха по-голям бисер да измислят.Джордж Клуни има достойнство и благоприличие и няма да тръгне с нея.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия