Измислиха ефикасна шапка против преписване

2013-08-19 14:59:00
Измислиха ефикасна шапка против преписване
Picture: Facebook

На всеки му се е случвало да преписва, дори на тези, които смятат това за непочтен начин да изкараш по-висока оценка. Все пак невинаги може да си максимално подготвен. В днешно време има голямо разнообразие от начини за преписване – от старомодните пищови на листчета, нагънати като хармоника до бръмбари, които се поставят в ухото.

 

 

Един от най-добрите университет в Тайланд предизвика скандал, след като в интернет пространството се появиха снимки, на които се виждат студенти по време на изпит, които носят специални шапки против преписване. Не, не си мислете, че става дума за нещо високотехнологично. Системата е проста – лента за глава и два листа формат А4, закрепени отстрани, пише в. „Metro“.

 

Снимката от изпита в селскостопанския факултет на университета Касецарт предизвика отрицателни отзиви и по този повод учебното заведение организира пресконференция, за да обясни случилото се.

 

Ръководството на университета твърди, че студентите не са носили шапките насила. Те били съгласни с този метод и дори го сметнали за изключително забавен. Също така напрежението било по-малко, защото никой не се въртял и не правел опити да преписва от другарчето по чин.

 

Според хората, които са видели снимката в интернет, идеята е доста унизителна. Ръководството обеща, че шапките против преписване няма да се използват повече.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
YoungSakura
преди 10 години

Пхахаххахахахахахахаа ФЕШЪНИ


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия