Хората казват, че когато човек силно иска нещо, то рано или късно става. Но пък всяко правило си има изключения, нали?

 

Съпрузи от Мичиган си имат 12-о дете ... цифрата определено е стряскаща, но това не е нещо необичайно за католическо семейството. Интересното в случая е не бройката, а че това е поредният им син, предаде Асошиейтед прес.

 

 

Джей и Кейтери Шванд тайно се надявало, че последното им дете ще бъде момиченце. Те наистина повярвали, че това е възможно, когато на Джей за пръв път й се случило да преноси бебето с цели девет дни.

 

За съжаление, 12-о им дете било поредния им син. Той се казва Тъкър и се появил на бял свят с тегло 3.52 килограма. Персоналът се развеселил, когато видял, че семейство Шванд отново имат син. Те им съобщили новината с усмивка на лицето.

 

Джей и Тери са католици и затова не използват предпазни средства, когато правят секс. Те смятат, че Господ е този, който ще определени размера на тяхното семейство. Тери, например, има 13 братя и сестри. Тя не е единствената от семейството си, които имат само еднополови деца. Сестра й Кейт отглежда 10 деца – и при нея всичките са момчета.

 

Многодетното семейство все още се надява, че един ден ще се радват на дъщеричка. Джей и Тери ще продължават да правят любов без предпазни средства и по този начин може да се сдобият с така желаното момиченце или... поредното момче.

 

Дали числото 13 ще им донесе късмет?

Автор: Ралица Солакова