Когато двама души живеят заедно, те по-трудно забелязват промените, които настъпват у другия. Това е така, защото тези промени стават постепенно. Ако погледнете гаджето си, с което сте заедно от години, ще забележите, че той/тя вече не е същият човек. Това се отнася с пълна сила за представителките на нежния пол, които обичат промените.

 

 

През целия си живот жените променят прическата и грима си 572 пъти и преравят целия си гардероб не по-малко от 298 пъти. Най-известната жена, която обича да експериментира с външния си вид, несъмнено е красавицата Виктория Бекъм.

 

Дамите обичат да променят не само своя външен вид. Те сменят 21 различни работи и научават 131 нови умения. Също така се подлагат на 1503 хранителни режима и 228 диети. За да обогатят културата си, дамите посещават 263 музеи и галерии в живота си. Жените отделят 15 дни в четене на книги и 16 дни за придобиване на нови умения като научаване на нов език.

 

Повечето хора си мислят, че дамите отделят свободното си време в оправяне на грима и прическата, но истината е, че те обичат да се посвещават в научаването на нови неща и да се развиват.

 

Друга интересна статистика е свързана с жените и тяхното влияние от околните. 84% от дамите взимат решенията самостоятелно, 41% се влияят от своите най-близки приятели, 38% от семейството си, 18% от колегите си и 11% от социалните мрежи.

Автор: Ралица Солакова