Косата на Бионсе се заплете във вентилатор по време на концерт

2013-07-25 11:32:00
Косата на Бионсе се заплете във вентилатор по време на концерт
Снимка: missbloom.bg

На всеки му се е случвало да сгафи пред хора и да се притесни след това. На известните личности определено им е по-неприятно, когато това се случи пред феновете им. Но рискът на професията, както се казва.

 

Наскоро Бионсе преживявала такъв неприятен инцидент по време на концерта си в Монреал, Канада. Докато изпълнявала песента си „Halo“, певицата седнала близо до вентилатора и косата й се заплела в него, съобщи Sky News.

 

 

Като истински професионалист Бионсе се направила, че нищо не се е случило и довършила изпълнението си. След това охраната отишла и й помогнала да освободи заплелите се кичури коса.

 

Това не е първият инцидент, който се случва по време на турнето й „Mrs Carter World Tour“. На концерт в Америка фен на Бионсе припаднал, след като тя му стиснала ръката. Това се случило, когато изпълнителката се доближила до края на сцената, за да бъде по-близко до верните си фенове.

 

Бионсе имала инцидент и по време на концерта си в Копенхаген. Тогава тя също се доближила до публиката и един от почитателите й успял да я хвана за задните части. Случката била заснета от стоящите наблизо фенове. Певицата запазила самообладание и довършила песента си. След това казала по микрофона, че охраната ще изведе мъжът, който я опипал. Какво се е случило с него след това, не се знае.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия