Кои са идолите на тийнейджърите?

2013-07-18 13:00:00
Кои са идолите на тийнейджърите?
Снимка: Dreamstime

Всеки си има кумири и известни личности, на които да подражава. Статистиката показва, че тийнейджърите изпитват респект към писателката на поредицата „Хари Потър“ Дж. К. Роулинг, бизнесменът Ричард Брансън, който е собственик на конгломерата „Върджин Груп“ и Марк Зукърбърг, който създаде любимото им място в интернет – социалната мрежа Facebook.

 

Най-малко харесвани от подрастващите са Ким Кардашиян, Кейт Мос и Джъстин Бийбър.

 

 

Голяма част от анкетираните тийнейджъри споделили, че най-силно впечатлени са от известни личности, които са изградили сериозна кариера заради своя талант, а не заради връзки и известни родители.

 

Хубаво е, че подрастващите симпатизират на успели хора, които разчитат на своите личностни качества, а не на такива, които стават известни, благодарение на красотата си, на известните си родителите или на богатите си гаджета.

 

Хората, на които тийнейджърите подражават, са успели сами в живота. Това ясно показва, че младежите оценяват техния талант и труда, който са положили, за да бъдат това, което са в момента. Най-вероятно те също ще се трудят в този живот, за да могат да се развиват и да бъдат удовлетворени от това, което постигат.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
MimsSun
преди 10 години

One Direction!

Sisi96
преди 10 години

Джъстин Бийбър е от НАЙ-ХАРЕСВАНИТЕ!

magneticfields
преди 10 години

Да подражаваш на някого? Защо? Няма да станеш по-известен или да успееш, само защото си подражавал на някоя известна личност! Бъди себе си, това е единствената гаранция за успех. Не случайно има една фраза "Родил си се оригинал, не бъди копие!".

radie
преди 10 години

До kalystk: Най-малко харесвани от подрастващите са Ким Кардашиян, Кейт Мос и Джъстин Бийбър. Забележи: НАЙ-МАЛКО

kalystk
преди 10 години

Най-малко харесвам бил Джъстин Бийбър.. омг, та то всички са се луднали по него с тая "Бийбър треска", той е най-известния човек на света, има най-много фенове/последователи в света, ама не е най-харесвания.. вие наистина трябва да спрете да пишете простотии..

tsvettu
преди 10 години

До tsvettu: op . my fall ;d

tsvettu
преди 10 години

Ким Кардашиян е на 32. Подрастваща o.O

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия