Гривна ни показва кога за последно сме правили секс и дали сме били доволни

2013-07-15 13:06:00
Гривна ни показва кога за последно сме правили секс и дали сме били доволни
Снимка: Dreamstime

Водите ли си статистика кога за последно сте правили секс? А спомняте ли си дали ви е харесало или не е било нищо особено? Ако нямате навика да помните такава информация, но все пак ви е интересна, трябва да се снабдите с високотехнологична гривна, която ще ви показва кога за последно сте имали сексуален акт и дали сте били доволни от него.

 

 

Аксесоарът проследява продължителността и дълбочината на съня, храната, която сте консумирали през деня, сърдечния ритъм и качеството на сексуалния живот, пише в. „Daily mail“. Нужно е само да погледнете гривната си, за да си припомните кога за последно сте правили секс и дали сте били доволна. Благодарение на новата джаджа може да следите и партньора си – поглеждайки гривната му/й ще знаете дали ви е изневерил/а и останал/а ли е доволен/на от това. Другата опция на аксесоара е, че записва минута по минута изгаряните калории по време на секс и показва кога човек симулира оргазъм.

 

Първоначалната идея на гривната е била да дава указания за водене на здравословен начин на живот. Тя запомня броя на изминатите крачки, изгорените калории, изминатото разстояние, активното време и часовете в покой. Сензорът за движение регистрира данни и по време на сън, като отчита неговата продължителност и качество. Гривната съхранява информация за продължителността на любовните актове през годините, което е полезно, но може да се окаже пагубно за доста връзки.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия