Кристен Бел и Дакс Шепърд са най-сексапилните вегетарианци на 2013 г.

2013-06-29 10:00:00
Кристен Бел и Дакс Шепърд са най-сексапилните вегетарианци на 2013 г.
Снимка: Reuters

Холивудската красавица Кристен Бел и нейната половинка Дакс Шепърд оглавиха ежегодната класация на най-сексапилните вегетарианци в света, съставена от Организацията на хората за етично отношение към животните, съобщава “Huffington Post”.

 

 

32-годишната актриса и нейният годеник са първата двойка, получавало подобно признание от ПЕТА. Това обаче далеч не е единствената радост в живота на двете знаменитости през тази година – само преди 3 месеца Бел и Шепърд се сдобиха със своето първо дете (Линкълн).

 

За тазгодишната си титла русокосата звезда се справи с конкуренцията си в лицето на утвърдени секссимволи като Ан Хатауей, Кристен Уиг, Порша де Роси, Руни Мара и Джена Тейтъм. Шепърд пък успява се пребори за наградата си с Бил Клинтън, Джаред Лето, Джони Галеки, Уди Харелсън и Питър Динклидж.

 

„Без значение дали искат да подобрят своето здраве, да помогнат за опазването на околната среда или просто да спрат жестокостта към животните, все повече и повече от най-горещите холивудски знаменитости се обръщат към вегетарианството”, коментират от ПЕТА.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
koshtramba
преди 10 години

ПиАр му се вика. Колко са загрижени е друга тема.

shusha
преди 10 години

много съм доволна, че повечето звезди почнаха да ги е грижа за природата и животните. Кристен ми е една от любимите звезди :3


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия