Брад Пит и Анджелина Джоли се обичат истински и в тяхното семейство определено цари мир и хармония. Интересен е фактът, че въпреки че вече имат шест деца /три биологични и три осиновени/, двамата планират да увеличат семейството си с още двама наследници – с едно сирийско сираче от бежански лагер в Йордания и с едно биологично дете, съобщи FemaleFirts.

 

 

Техен близък сподели, че актьорите са развълнувани от положението в Сирия. Брад и Анджелина искат да помогнат с каквото могат и смятат, че да дадат шанс на едно дете да живее щастлив живот при двама родители е идеалният начин. А и по този начин актьорите ще успят да привлекат медийния интерес към случващото се там.

 

Последните деца, с които се сдобиха Брад Пит и Анджелина Джоли, са техни биологични  – това са 4-годишните близнаци Нокс и Вивиен. Според звездното семейство те са достатъчно големи и е време да си имат нови наследници. Актьорите ще дадат шанс на едно дете от Сирия, но и ще работят за собствено. В момента Джоли консумира предимно храни, богати на калий, за да забременее по-лесно.

 

Преди няколко седмици актрисата бе една от най-обсъжданите известни личности. Анджелина Джоли си направи двойка мастектомия, защото е предразположена към развитие на рак на гърдата. Тя е готова на всичко, за да опази здравето си и да бъде дълги години до своя любим Брад Пит и до многолюдното си семейство.

Автор: Ралица Солакова