Защо хората тормозят грозниците?

2013-06-21 14:47:00
Защо хората тормозят грозниците?
Снимка: Dreamstime

Красотата е абстрактно понятие. Всеки си има вкус и съответно за всеки влак си има пътници. Статистиката обаче сочи, че непривлекателните хора по-често стават жертва на тормоз на работното място, пише в. „Daily Mail“.

 

 

Според учените отношението в службата към хората, които не са с атрактивна външна личност, е по-сурово, в сравнение със симпатичните им колеги. Най-често те получават по-тежки задачи и в същото време заплащането им не е на ниво.

 

Оказва се, че външният вид играе по-важна роля от пола, трудовия стаж и възрастта. Непривлекателните мъже и жени често се поставят под един знаменател с досадниците. Обикновено останалите се отнасят с тях грубо, обиждат ги и постоянно ги критикуват.

 

Ситуацията е същата като в училищата, където красивите момчета и момичета са популярни, а обикновените учениците са пренебрегвани и често са обект на подигравки. Може хората да си мислят, че съзряват с течение на годините, но това не е точно така. По много начини държанието ни напомня на това в училище.

 

Но докога ще съдим хората по техния външен вид?

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
lovelywords
преди 10 години

Защото не осъзнават кое наистина е важно в един човек.

Josefinne
преди 10 години

Хората в днешно време отделят твърде много внимание на това кой колко скъпо се е облякъл и колко добре е успял да докара стила на някоя медийно позната личност (напр. фолк певачка). За съжаление истинската красота и оригиналният стил се ценят все по-малко.

Teen
преди 10 години

Това е жалко, защото това е причината понякога хората да се депресират до толкова висока степен, че да си отнемат живота.

scrooper
преди 10 години

Външният вид може да се промени.Също така, доста красиви мъже ги взимат на подбив, че били гейове.И не на последно място, едно от най-отблъскващите на външен вид момчета, беше сред най-популярните в даскалото ми

koshtramba
преди 10 години

Димитър е много прав. Просто вие не го разбирате.

theblackfairy13
преди 10 години

po drehite posreshtat po uma izprashtat !! mislya, che tova obobshtava vsichko :))

ggb
преди 10 години

dimitar - много ограничено изказване..!

dimitar.,
преди 10 години

Това ни е заложено по природа, само силните и добрите за създаване на поколение оцеляват, кво ми се правите на моралисти уе? :))

Lucho
преди 10 години

Певицата и да е грозна, ако хване богато гадже ще стане хубава! Благодарим ви, д-р Енчев!

EinGutesKind
преди 10 години

Каквото и да се говори, визията е нужна НАВСЯКЪДЕ. Дори певици, които нямат гласови данни, пробиват повече с красота, а други, които уж могат да пеят, си остават по кръчмите и никой не ги отразява, щото и те си викат, че визия не им трябва.

obi4amku4eta
преди 10 години

ами според мен хората тормозят грозниците защото са простиии....извинявайте но не външния вид е важен ,важно е какъв е човекът отвътре ;)

Your.Passion
преди 10 години

По-гнусна снимка,не можахте ли да сложите??

BlackWings
преди 10 години

Не знам за вас , но аз никого не тормозя.

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия