Замислял/а ли си се без какво не можеш да живееш? Всеки си има различни приоритети и нужни, но като цяло хората имат нужда от едни и същи неща и трите най-важни са бърз интернет, прегръдки и телевизор, пише в. „Daily mail“.

 

 

До тези резултатите стигнали учените, след като направили проучване, което обхванало 2 000 мъже и жени между 18 и 65-годишна възраст. Освен от гореспоменатите неща, хората имат нужда от верен приятел, на когото могат да разчитат, ежедневен душ, климатик, чаша чай, здравословен семеен живот, кафе, личен автомобил, шоколад, чаша вино, очила, халба бира, да чуват „обичам те“, да плачат понякога и т.н.

 

Близо 33% от анкетираните искат да чуват израза „обичам те“, колкото се може по-често. Също така резултатите показват, че хората държат на прегръдките и на стабилните семейни взаимоотношения.

 

33% от представителите на силния пол споделили, че не могат да си представят живота без любимата си бира, докато при дамите този процент е едва 7. За жените шоколадовите изкушения и чашата чай са доста по-важни от пенливата напитка.

Автор: Ралица Солакова