Жените с татуировки са по-лесни в мъжките очи

2013-05-27 19:48:00
Жените с татуировки са по-лесни в мъжките очи
Снимка: sxc.hu

Жените, които имат татуировки по тялото си, изглеждат по-лесни в мъжките очи, пише в. “Daily Mail”, позовавайки се на резултатите от любопитно френско проучване.

 

За да стигнат до подобен извод, специалистите от университета на Южен Бретан провели експеримент с участието на 11 привлекателни студентки и над 400 млади мъже на възраст между 20 и 30 години.

 

 

В първия етап на изследването участничките трябвало да се разхождат по плажа с временна татуировка на кръста. След това те направили същото, само че без никакви татуировки по тялото си. През цялото време изследователите наблюдавали какво се случва – колко мъже заговарят студентките и какъв е подходът им към тях.

 

Оказало се, че когато са с татуировки, участничките предизвикват по-голям интерес към себе си от страна на представителите на силния пол. Освен това мъжете ги заговарят по-смело и по-бързо преминават на теми от сексуален характер.

 

Във втория етап на експеримента били избрани случайни мъже по плажа, които трябвало да отговорят на два въпроса – колко вероятно е според тях някоя от студентките да излезе с тях и каква е вероятността тя да си легне с тях още на първата среща. Оказало се, че когато имат татуировки, жените изглеждат по-лесни за представителите на силния пол.

 

Според изследователите една от възможните причини за наблюдаваната зависимост може да се крие в изградените стереотипи, според които нежните създания с татуировки са по-разкрепостени и авантюристично настроени от останалите.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
NqkfaNikakva21
преди 10 години

Ми ти, ако затова си я правиш, си е твой проблем.

paradosou
преди 10 години

статиите в тоя форум прогресивно изтъпяват xD

NqkfaNikakva21
преди 10 години

*** logic


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия