Кели Брук е притежателката на най-сексапилните крака

2013-05-25 10:00:00
Кели Брук е притежателката на най-сексапилните крака
Снимка: Reuters

Британската манекенка и телевизионна водеща Кели Брук е притежателката на най-сексапилните крака в света, сочат резултатите от скорошно британско проучване, цитирани от express.co.uk.

 

 

За 33-годишната звезда, известна с женствените си форми и пищните си извивки, са гласували 20% от жените и 25% от мъжете. Неслучайно красавицата е рекламно лице на редица известни модни марки за бельо и бански костюми.

 

След Кели Брук в класацията на притежателките на най-сексапилните крака се нарежда певицата Черил Коул, за която са дали гласа си 16% от участниците в проучването. Трета е R&B звездата Бионсе, за която са гласували 14% от анкетираните.

 

С наближаването на лятото все повече и повече жени се замислят за фигурата си. Късите рокли, поли и панталонки са неизменна част от гардероба на почти всяка представителка на нежния пол. Ето защо добре оформените крака се нареждат сред топ желанията на дамите за летния сезон.

 

Същевременно за мъжете женските крака също са важни. Огромна част от представителите на силния пол признават, че стегнатите бедра са една от най-сексапилните части в женското тяло.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия